Jeg skriver for singelnett.no

I dag ble mitt første innlegg singelnett.no publisert. Litt senere enn det først var tenkt, da jeg ikke var helt ferdig med det på søndag da jeg plutselig måtte reise til Danmark. Tanken er at jeg skal skrive ukentlige innlegg der som en slags oppsummering av bloggen fra siste uke (ev. highlights). Det blir også linket til bloggen min. Jeg er egentlig ganske stolt. Det var ikke noe problem å skrive denne første artikkelen, så får jeg bare håpe at jeg kommer til å klare å følge opp.

I disse tunge dager er det litt godt at det er noe hyggelig som skjer også og jeg tar alt med meg av ting som kan gjøre meg glad. Dette er en av dem.

Hva synes dere?


 (innlegget er noe redigert)


27 Replies to “Jeg skriver for singelnett.no”

 1. Nice 🙂
  Lykke til !!!
  Høres kjempe kjempe kjempe spennende ut !
  kommentere bloggen min ?
  hva syntes du om innlegget jeg skrev,,
  hadde du blitt sur om du hadde fått sånne meldinger på telefon ?

 2. Jakten på Lykkeliten: Ja, jeg kan love deg at denne bloggen og skrivingen for singelnett.no hjelper veldig på humøret og motivasjonen min. Alle de hyggelige tilbakemeldingene også er virkelig med på å hjelpe meg til å stå på videre og tenke positivt.

 3. Veldig godt skrevet, Ø! Jeg er imponert. Skrive, det kan du!
  Et langt og veldig godt innlegg som forteller veldig mye om dine tanker, hva du har vært gjennom så langt, hele prosessen. Du har fått med veldig mye. Du er flink! 😀

 4. Gratulerer! Innlegget var knallbra skrevet! Og ikke minst beskrivende. Jeg tror ikke du kommer til å ha noe problem med å finne ting å skrive om fremover… 😉

 5. En blir To?: Tusen takk. Neida, det skal vel dukke opp noen temaer jeg kan skrive om. Det kan jo også være lov til å komme med innspill om hva som kan være interessant å lese også 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.