Resultater fra blodprøven

I går fikk jeg foresten igjen reslutatet av blodprøven jeg tok forrige uke. Den var stort sett fin, bortsett fra jernlageret. Den var helt nede i 5 og skal være mellom 18 og 175. Da er det jo ikke rart at jeg har følt meg litt slapp og dårlig i det siste. Jeg har aldri testet så lavt på jernlageret før, men jeg har testet lavt og da har jeg følt meg kjempedårlig. Jeg mener at jeg har lest et sted at lite jern i kroppen kan være et veldig dårlig utgangspunkt når man prøver å bli gravid. Så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på dette før. Nå skal det iallefall opp, ingen tvil.One Reply to “Resultater fra blodprøven”

  1. Så bra at blodprøven var fin.. Jeg har også problemer med jernlagret, sist så hadde jeg på 2.. Men jeg er ikke dårlig eller noe.. ER bare blitt vant til det tror jeg..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.