Helt greit å tape 9000,- så lenge det blir januarbarn og ikke desemberbarn?

Den kommende Ønskebestemor har talt med et smil om munnen: “Jammen, da blir jo barnet født tidlig på året istedefor sent da”. “Akkurat ja, så du bryr deg ikke om at jeg kunne fått mer ut av pengene om jeg sto på Carl Johan og delte ut til de som trengte det?” Spurte jeg. “Joda, litt, det er jo dumt med de pengene” Men jeg fikk en sterk følelse av at Ønskebestemor tenkte at det nesten var verd det. Og jeg klarer ikke å la være å smile litt for meg selv, for jeg ER kjempeheldig med Ønskebestemor og Ønskebestefar som ikke er veldig rike, men de har så de klarer seg og de har minst like lyst på barnebarn som jeg har lyst på barn. Jeg VIL klare dette på egenhånd økonomisk sett. Jeg er da en voksen selvstendig dame. Men det er faktisk godt og trygt å få slike signaler fra Ønskebesteforeldrene. Uansett hvordan dette går, så kommer de til å stå der sammen med meg i tykt og tynt. Vi skal klare dette sammen. Dette er ikke bare mitt prosjekt, det er vårt prosjekt og det er ikke spørsmål om annet enn at vi på ett eller annet vis skal få det til. Jeg skal bli mamma og de skal bli besteforeldre. Ja, nå skal de bli besteforeldre i august da, men jeg vet at det betyr like mye for dem at de skal bli besteforeldre til mitt barn også. Det er ikke et spørsmål om “OM” det er et spørsmål om “når”.

Jeg er så utrolig glad i dere Ønskebestemor og Ønskebestefar (og Ønskeonkler og Ønsketante). Takk for at dere støtter meg 🙂 

5 Replies to “Helt greit å tape 9000,- så lenge det blir januarbarn og ikke desemberbarn?”

 1. Det er dejligt når baglandet ønsker det lige så meget som en selv!
  Min søster spørger jævnligt “hvornår skal jeg være moster”.
  Det er så rørende dejligt at vide at barnet (når jeg kommer i gang) allerede er elsket så højt.
  Et kram til din familie.
  Hav en bra dag.
  Anna Dorthe

 2. Ja, en slik støtte er verdt uendelig mye! Og det er godt å kjenne på hvor heldig man er som har slik en støtte fra de nærmeste 🙂
  Ønskemormor her hadde gitt meg alle penger jeg trengte om hun kunne, og selv om jeg vet det gjør henne vondt å ikke ha den anledningen og at jeg neppe ville tatt imot uansett, så er det godt å vite. Disse ønskebarna er virkelig heldige som er ønsket så inderlig av alle som står rundt de ♥

 3. Tenk om de er gravid allerede da…. For du vet ikke det enda vel? Haha. Skulle ikke forundre meg siden du har ett så avslappet forhold til det denne gangen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.