Testetøsen tester igjen

Denne gangen er det ikke noen tvil om at den er negativ. Og det er jeg litt glad for. For det første, vet jeg at el-sprøyten er ute av kroppen, og for det andre, så vet jeg at en negativ test er så blendahvit at ikke den villeste fantasi kan trylle fram selv den svakeste skyggestrek. Selv ikke leeeenge etter at fristen en gått ut. Akkurat slik jeg husker det fra alle mine 7 mislykkede insemineringer. I mitt hode er det nå helt klart: Selv den svakeste skyggestrek er tegn på at det er noe HCG der. Det kan bety graviditet, el-sprøyte, eller bare en kjemisk graviditet. Det jeg har sett de foregående dagene har vært rester av el-sprøyta. Får jeg tilbake en aldri så svak skyggestrek om noen dager, så vet jeg hva det er enten er jeg virkelig gravid, eller så blir det denne gangen som sist, med kjemisk graviditet. Nå er jeg bedre forberedt på det iallefall.

image

MEN, jeg trur fremdeles ikke at jeg skal bli gravid denne gangen heller. Siste forsøk, da jeg hadde kjemisk graviditet, var jeg oppe og tisset hver natt og ofte flere ganger. Det skjer ikke nå. Jeg merker igrunnen ingenting på kroppen, og det føles mest som at alt er på vei tilbake til det normale etter alle hormonene jeg har puttet i meg i det siste.

Så jeg har mine tvil, og forbereder meg på å planlegge fryseforsøk neste gang.

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Testetøsen tester igjen”

  1. Nå har jeg fulgt deg helt siden du startet opp med insiminering, jeg håper så inderlig at det er din tur denne gangen 🙂 krysser hvertfall alt for at det nå er din tur 🙂

    1. Tusen takk… ja, håper det er min tur nå. Men jeg trur det ikke altså. Har bare ikke følelsen av at det fester seg denne gangen heller. 🙁

    1. Ja, veldig hvite tester. Sist hadde jeg første positive på rugedag 10. I dag var jeg på rugedag 8, så jeg tar det helt med ro litt til. Jeg klarer som sagt ikke helt tro at det skal skje nå.

  2. Nå er jeg spent 🙂 Hilsen ei som nettopp har begynt å følge deg. Jobber som jordmor, og er over snittet interessert i alt som har med graviditet og fødsler å gjøre 😉 Ønsker deg masse lykke til !!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.