Foreldremanualen

En nettside jeg bare må holde meg oppdatert på, er foreldremanualen. Først og fremst så har de masse interiørtips og tips om praktiske og lekre produkter for foreldre og barn. Ikke det at jeg trenger noe av dette enda, men det er så utrolig godt å drømme seg litt vekk. I dag skrev de om en “må ha” stellebag og reiseseng i et. Genialt!

 11 Replies to “Foreldremanualen”

 1. Den der er garantert en sånn som ser veldig smart ut men som aaaaaldri blir brukt ;))
  Foreldremanualen er et must å følge med på her også 🙂

 2. June: det er vel veldig forskjellig fra hjem til hjem og hvilke vaner man har. Dersom man bare skal ut på besøk til noen, så kan det være like greit noen ganger å bare sette ungen rett i setet i bilen, og heller ha med denne til sovetiden. Blir litt mindre styr ser jeg for meg. Men jeg har en mistanke om at denne har litt liten plass, sånn at man kanskje trenger en veske til for å få med seg det man trenger.

 3. Den var kjempefin de to månedene det er plass til babyen i den, og de to månedene er jo babyen så liten at den kan sove hvor som helst… Jeg ville nok heller ha satset på å kjøpe reiseseng hvis babyen skal sove noe sted og du ikke kan ha med vogn eller bilsete. En reiseseng er litt tung å drasse med om barnet bare skal sove ett par timer, men da er jo vognbaggen genial…?

 4. Ragnhild: Bare to måneder ja, det var jo ikke så lenge. Det sto at den passet helt opp til 6måneder. Ja, du har sikkert rett. Men er det ikke litt ubehagelig for babyen å sove i bilsete? Jeg tenker først og fremst at denne kunne være fin om jeg skulle et sted med bil og ikke gadd å ta med vognen. På kaffebesøk for eksempel?

 5. Joda, den passer sikkert opp til 6. mnd 🙂 Poenget mitt var bare at den var liten.
  Vi har brukte vognbaggen med nr. 1 fordi den skulle få sove “flatt”. Med førstemann skal man jo gjøre alt så riktig :p andremann sov i bilsetet, hun sov nok like godt som førstemann.
  Noe jeg VIL annbefale er å kjøpe vogn og bilsete i samme merke, også kjøpe feste til bilsetet på vognhjula, eventelt kjøpe hjul til bilstet. Jeg er selv gamske liten, og bilsetet blir ganske tungt å bære med seg over alt, men samtidig er det mye mer praktisk å ta med bilsetet enn å begynne å slå opp vogna hvis du skal på feks. kjøpesenter.
  Uansett, den var kjempefin stellebaggen, men ikke noe jeg ville ha brukt penger på, men det har jo noe med livsstil å gjøre 🙂 Likte foresten at det var thermolommer i den 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.