En annen mulighet

Jeg klarte ikke helt å legge vekk tanken på at jeg kunne rett og slett begynne på spray i morgen, for så å reise til DK i mars. Men da var håpet at jeg kunne reise til Danmark i påskeferien. Jeg spurte CFC om hvor lang tid jeg måtte beregne fra sprayoppstart til jeg måtte regne med å reise til dem og de sa ca en måned, så jeg ville nok ikke fått til å reise i påskeferien da.

Så nå har jeg regnet og sett på andre muligheter, og dersom jeg hopper over neste syklus også, for så å begynne på spray om ca 8 uker, så vil reisen komme i en periode jeg har lite jobb, men allikevel før elevene mine skal ha eksamen. Det vil si at jeg begynner på spray i begynnelsen av april, og reiser til DK i begynnelsen av mai.

Da blir det februarbarn, og det er fint. Jeg tenker at det kan være en fordel å ikke være født for sent på året. Ønskebestemor (min mor) har vært lærer og hun har sett hvor stor forskjell det er på barna som begynner på skolen og hun har virkelig vondt av de små som begynner på skolen når de er fem år gamle. Hun har et veldig godt poeng. Så nå er planen ganske klar: Sprayoppstart om ca 8 uker. Da har jeg god tid til å velge og bestille donor. (CFC har nemlig ikke noe lager med åpen donor, så jeg må sørge for å bestille selv i god tid slik at den er på plass på klinikken når jeg skal dit.)

Klem fra en lettere utålmodig Ønskemor

4 Replies to “En annen mulighet”

  1. Ønsker deg masse lykke til med babyprosjektet. Du fortjener å oppleve det å bli mamma. Jeg krysser fingrene. Ha en fantastisk vinterferie! Klemmer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.