En kort til

Nå har jeg satt min første gonal-f injeksjon. Det måtte masse psyke og styrke til for å klare å få hendene til å lystre da jeg skulle gjøre det. Men da jeg var ferdig, var jeg overrasket over hvor greit det gikk. Ikke vondt eller ubehagelig i det hele tatt. Så dette skal gå riktig så fint. Nå er det bare å krysse fingrene for at kroppen og eggstokkene mine responderer som de skal. Virkelig spent på neste scanning nå (som blir neste torsdag eller fredag).

Ønskemor

4 Replies to “En kort til”

  1. Så spennende at du er i gang, og supert at alt så bra ut!! Du er tøff som klarte å stikke selv – ikke at du hadde noe valg, men likevel..:) Jeg har til nå ikke stukket meg selv, men jeg hadde bare eggløsningssprøyta (og kona tilgjengelig til å sette den!). Får se om jeg må ha hormonbehandling neste gang…:)

    Gleder meg til å se Puls! 🙂

    1. Ja, tidligere har jeg alliert meg med noen som har satt el-sprøyte på meg. l pannikken i dag tidlig, lurte jeg febrilsk på hvem jeg kunne spørre. Vurderte nesten å ringe en kollega, for å høre om hun kunne hjelpe meg på jobb. (Hun har selv vært gjennom denne prossessen), men jeg syntes det ble for dumt, bet tenna sammen, tenkte på hvorfor jeg skulle gjøre det, og bare gjorde det. Også gikk det så greit!

    1. Ja, og da får jeg vite hvor mange dager til jeg skal ta sprøyta. Den siste dagen jeg tar sprøyta, tar jeg også siste spray med synarela. Så får jeg et tidspunkt der jeg skal ta el-sprøyte og et tidspunkt som jeg skal være på klinikken. Gynekologen jeg er hos til torsdag, skal vurdere størrelsen på folliklene og mengde og ut fra det, får jeg beskjed om resten fra klinikken i Danmark.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.