Enda en photoshoot

Siden jeg er over snittet glad i vann, og jobber som svømmeinstruktør, så måtte jeg jo få tatt gravidbilder i vann også. Her har jeg fått ei venninne til å hjelpe meg. Kameraet er mitt eget: Olympus mju Tough. Et snedig lite kompaktkamera som er et helt greit, nett og lite kompaktkamera, men som i tillegg kan brukes under vann og er veldig støtsikkert. Jeg kjøpte det fordi jeg ville ha et alternativ til speilreflekskameraet når jeg skulle ut i fjellet i all slags vær og på hesteryggen. Kjedelig å ha et kamera man må være forsiktig med da. Dette tåler alt, også en del kuldegrader.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utrolig moro (og vanskelig) å fotografere under vann.

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.