Vikings sesong 3

Endelig. Jeg trur jeg har ventet nesten et år på denne dagen. Nå ligger sesong 3 av Vikings ute på HBO Nordic. Vikings er nok en av mine aller største favorittserier og jeg kan knapt vente med å se den. Kjenner jeg meg selv rett, så blir dette den faste fredagsunderholdningen framover siden nye episoder blir lagt ut hver fredag.

Vikings er en serie som vil passe både for de som er skikkelig actioninteresserte og slike romantikere som meg. Kunne ikke blitt bedre enn det? Jeg er ikke særlig glad i action normalt, men når det kommer i denne innpakningen, så kjøper jeg det tvert. Enda her er det mye blod og gørr.

Jeg har alltid vært over middels interessert i historie og vikingtid, så denne serien passer meg perfekt. Autentisk er den overhodet ikke, men i fantasiens verden er det lov synes jeg. Alt for spenningen og dramaet i historien som blir fortalt.

Jeg gleder meg til å se den i kveld, men først har jeg mye annet å få unnagjort. Årsmøte i Fema om en uke.

Ønskemor

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.