Man lærer så lenge man lever…

Jeg har lenge gått og oppdatert siden til blogger som jeg har kommentert på fordi jeg har vært så opptatt av å lese svaret på kommentaren min når jeg har lagt inn kommentar på et innlegg. Ok, idag skjønte jeg at jeg får svaret på blogg.no-bloggene i en egen kolonne på siden min på blogg.no. *litt flau* og *rødme* jaja… nå har jeg blogget i over tre måneder før jeg fant ut det. Å så mye energi jeg kunne spart meg om jeg visste det litt tidligere. Om jeg har oversett noen svar, så beklager jeg, det har i tilfelle gått meg hus forbi.

 

Er det noen som vet om jeg på noen som helst måte kan få vite om jeg har fått svar på kommentarer jeg har lagt skrevet på andre blogger for eksempel i bloggspott? Det hadde iallefall gjort livet mitt enda lettere.

 

Klem Ønskemor

6 Replies to “Man lærer så lenge man lever…”

  1. Hehe, den “svar” knappen til blogg.no er genial. Gjør det straks mye enklere 🙂
    Det er det eneste jeg savner etter å “flytta”, for jeg tror ikke blogspot har noe sånt. Ikke som jeg har funnet hvertfall, så jeg venter på svar på spørsmålet ditt med deg jeg 😉

  2. Et ønske så stort: Ja, det hadde jo vært fint. Om det er en slik funksjon der og man må være logget på bloggspot, så trur jeg jaggu skal begynne å logge på blogspotkontoen min også, for jeg har jo en, jeg bare bruker den ikke. Det kjekkeste synes jeg er om svar kunne blitt sendt automatisk til mail eller bloglovin eller noe fra de andre bloggene. Jeg leser jo noen blogger fra andre leverandører også.

  3. Ja, den knappen er kjempe genial!! MEN – den “virker” jo kun hvis eieren av bloggen trykker “svar” på kommentaren.. Det er jo ikke alle som gjør det..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.