Endelig kom svaret.

Jeg har endelig fått svaret på blodprøven fra fürst. På onsdag, 13 dpo, hadde jeg 256 og på fredag burde jeg ha ca 500 (dobling) for å ha en god stigning. Men jeg hadde 697 på fredag som var 15 dpo. Det vil si mye over dobling, så det må jeg vel være fornøyd med. Må vel fremdeles si at det er en viss sjanse for at det er tvillinger.

Så nå skal jeg bare slappe av fram til tidlig ultralyd. I dag droppet jeg testing. Kommer nok ikke til å teste mer heller fordi det kommer ikke til å fortelle meg noe som helst.

Neste uke har jeg fått time til fastlegen fordi klinikken mener jeg bør få fragmin (blodfortynnende sprøyter). Jeg trur jeg skal høre litt om hvordan oppfølging jeg kan regne med dersom det viser seg å være tvillinger også.

Har ligget litt våken på nettene i det siste og grublet over hvordan jeg skal klare å skaffe alt jeg trenger av utstyr. Får jeg tvillinger, med toåring fra før, så trenger jeg vel vogn til tre da? Og da trenger jeg iallefall en stor bil og et bilsete til. Og en del mer klær. Himmel. Og det er bare starten. Hadde igrunnen ikke tenkt på det med vognen altså. At jeg kommer til å behøve så stor vogn.

Jøjemeg. Ideer taes imot med takk.

Klem fra Ønskemor i en litt småbekymret lykkerus

8 Replies to “Endelig kom svaret.”

  1. Gratulere så mye ❤ Så utrolig gøy og spennende ? Har gått på fragmin med begge mine. Ville vurdert om det holder med tvillingvogn med ståbrett om det blir tvillinger (får de med sete på). Har brukt endel søskenvogn på V og V og det er veldig mange steder en ikke kommer frem selv med en smal søskenvogn som vi har.

  2. Beklager at jeg nevnte det med vogn til tre… 😉 Alt av utstyr ordner seg. Du har jo heldigvis litt tid igjen enda. 🙂 Herregud så spennende!!! Grattis i fleng!

  3. Gratulerer! Hilsen fra en som også har fått tvillinger gjennom hjelp fra Maigaard. Bare ta kontakt hvis du ønsker litt mer info angående tvillinggraviditet, fødsel og ikke minst barseltid. Husk å nyte denne gleden, og at du mest sannsynlig er ferdig med alt som heter prøverør og tilhørende berg og dalbaner 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.