Er jeg gravid?

Hmmm…. nå begynte det endelig å gå opp for meg at det er en hypotetisk mulighet for at jeg kan teste positivt på graviditetstesten. På mandag er det jo to uker siden jeg ble inseminert. Jeg har bestemt meg for å legge klar testen i kveld og det første jeg gjør når jeg står opp i morgen er å teste. Det er jo egentlig ikke spennende en gang for jeg er nok ikke gravid… men tenk hvis? Tenk hvis… joda, jeg er litt spent, men ikke veldig. Hvis den er negativ, så venter jeg til onsdag med å teste igjen hvis ikke tanta har meldt sin ankomst da. Da er det jo ikke noe vits.


Bildet fra mitt første innleggsingelnett.no. Mitt andre innlegg finner du her

Jeg fikk foresten et hyggelig brev fra sykehuset i dag: “Rtg. HSG tatt den 25.03.11 viste åpne eggledere på begge sider og ingen patologi for øvrig. Blodprøver som ble tatt 24.03.11 (? jeg tok ingen blodprøve den dagen, men 4/2… jaja… trykkleif ;-)) har vist høy LH, svarende til sikker eggløsning. Samtidig ble det påvist høy folinsyre og B12 og lav ferritin. Det vil si at alt skulle ligge til rette for å bli gravid. Du bør supplere kostholdet med jerntabeletter.”

HURRA… ingenting nytt under solen dette da, men allikevel, så er det jo oppløftende 🙂22 Replies to “Er jeg gravid?”

 1. Jeg syns det er fantastisk at du har tatt saken i egne hender, og prøver å bli mor på egenhånd. Det å kunne reise til Danmark for å få ønsket oppfylt er flott at man kan gjøre. Synd at alternativene ikke er like gode i Norge enda. Flere som ønsker å bli gravide lurer med seg menn hjem fra byen og forteller ikke at de ikke går på prevensjonsmidler. Så at du velger å gjøre det på denne måten syns jeg er supert. Barn har behov for et hjem der de er ønsket, og foreldre som gir dem det de trenger. Om det er et gift par, et lesbisk par eller en singel mor som dessverre ikke har funnet kjærligheten, har ingenting å si. Så lenge du ønsker barn såpass mye, så tror jeg at du vil bli en fantastisk mor.
  Ønsker deg lykke til med testen, og håper at lykken er med deg denne gangen 🙂

 2. Spennende!
  Det er herlig å vite at man kan få barn selvom man er singel!=)…
  Jeg har hatt lyst på barn siden jeg var ganske ung, og fortsatt ikke funnet Mr.Right i en alder av snart 21(i morgen)..
  Er ofte jeg tenker desperat at Hva OM jeg ALDRI finner Mr.Right?? Blir jeg da barnløs??..
  Lysten på barn blir jo ikke akkurat mindre når jeg til daglig er rundt 27 barn i alderen 1-3 år!<3

 3. retrocupcake: Ja, det er fint å ha den muligheten. Jeg kan tenke meg at det ordner seg for deg jeg. Du er jo enda veldig ung og har alle muligheter. Skal se du rekker å ha flere før du er 27. Hvis ikke, så håper jeg at du får mulighet til å bruke donor i Norge om ikke så mange år 🙂

 4. Jakten på Lykkeliten: Trur ikke det er så veldig spennende, men takk for fingerkryssing. Kunne jo hende at det hjelper 🙂 Det er iallefall godt å vite at dere håper for meg 😀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.