Flere mus?

image

Phu! I dag var det nesten jeg sviktet min egen utfordring. Nå er jeg så trøtt altså. Hvordan ble klokka plutselig så mye? Jeg har da ikke fått gjort noenting i kveld. Men jeg skal holde fast på utfordringen min og jeg skal ikke gi meg så lett. Ett innlegg i døgnet it is. Jeg vurderte å droppe i dag, siden jeg delte to i går, men det syntes jeg ble litt teit. Jeg kan jo liksom ikke skrive ti innlegg om dagen i ti dager, for så å tenke at jeg har bloggfri i 90 dager etter det. Det ville blitt for teit. Når det er sagt, så skal du ikke se bort fra at jeg en og annen gang skriver to et døgn og ingen neste og motsatt. Det MÅ være lov sånn unntaksvis.

Dagen i dag startet med mus i fella. Og jeg skal være så ærlig med dere og innrømme at jeg ikke satt opp musefella alene i går. Jeg begynte, men ble så redd for å smekke fingrene mine, at jeg ringte pappa. Han kom og viste meg. Da jeg våknet i dag var musa gått i fella og får ikke feire jul i år. Men det som forundret meg var at hele julesyltebiten jeg hadde lagt som åte var spist opp. Jeg tviler sterkt på at den musen som lå der dau hadde rukket å spise hele den før den ble tatt av fella. Så jeg er stygt redd for at det er flere mus. Det ser ut som at de har kommet gjennom en sprekk ved avsuget til vifta fra loftet eller noe slikt. Så i dag har jeg satt opp ny felle. Denne gangen HELTALENE! Jeg har forresten også tømt fella og kastet musa som var tatt i natt helt alene, så jeg er altså ikke helt hjelpesløs altså. Nå kan jeg si at jeg har lært meg det iallefall.

I dag så jeg på “vårt lille land” på tv2. Det handlet blandt annet om donoren som donerte sæd for mange år siden da det bare var aktuelt å donere anonymt. Nå angret han. Han ønsket å oppheve anonymiteten, men det er umulig. Det handlet også om fertilitetslegen som jobbet i spermbanken i mange år og hadde tatt imot sæden som ble donert. Han hadde også endret syn på saken og sagt opp sin stilling i sædbanken fordi han ikke lenger kunne stå inne for oppgaven. Tankevekkende. Det styrker meg i valget om å velge åpen donor. Men jeg ser fremdeles også argumenter som støtter å bruke anonym og det kan handle om barnets beste det også. Det er virkelig en vanskelig sak. Men jeg føler meg trygg på mitt valg og jeg kommer til å være helt åpen med Storkfrøken om hvordan hun ble til. Det minnet meg om at det er på tide å starte med å lage boken hennes som skal forklare henne om hvordan hun ble til.

Ellers har jeg og Storkfrøken stort sett kost oss inne i dag. En liten tur i vogn og med hunden til første luren og en liten tur i butikken etterpå. Til kvelden fikk Storkfrøken et bad. Hun koser seg veldig i vannet. Plasker og spruter og dårlig humør snur fort til godt humør når hun skjønner at hun skal bade. Etter badet var hun ikke like fornøyd og tok seg mye til ørene. Jeg lurer på om hun tar seg litt mye til ørene nå altså. Hun var også mye urolig og i natt var hun våken leeenge og var misfornøyd. Øreverk??? Jeg har iallefall bestemt meg for at dersom det blir nok en urolig natt og hun fortsatt tar seg til ørene i morgen, så ringer jeg legen og hører om hun bør sjekkes eller om det er noe jeg skal gjøre. Jeg burde kanskje gi henne smertestillende? Men jeg er også litt usikker på om det virkelig er noe også. Skal se an litt, men ikke for lenge. Det er bedre å ringe en gang for mye til legen, enn en gang for lite.

Forresten. Bildet viser Storkfrøken som krysser beina. Jeg krysser fingre og mye annet om dagen. Vi begge krysser for Ønskemamma som er i Århus i forbindelse med ivf-forsøk. Det er så spennende at hun har fått ut så mange egg i forhold til hva hun har fått før. Med hennes AMH er 5 egg fantastisk masse. Tidligere har hun fått to og tre. Det er en dobbling altså. Jeg håper virkelig det lykkes denne gangen.

Men NÅ er det altså sengen. I morgen skulle jeg egentlig på sånt digert barseltreff. Sånn reklamegreie. Men jeg blir hjemme, siden mamma hadde satt av dagen til å passe Storkfrøken noen timer. Tenk det altså. To dager med barnepass på en uke. Luksus! I morgen skal jeg ikke skrive (trur jeg, iallefall ikke mye). Jeg skal jobbe med skoleoppgave. Jeg prøver å få gjort ferdig studiet i grafisk design, men jeg frykter det ikke går altså. Det er jammen meg tidkrevende å studere og ha barn alene. Det er egentlig umulig vil jeg si. Men jeg gir meg ikke før det er helt kjørt.

God natt alle sammen og klemmer fra meg som snart er i drømmeland.

2 Replies to “Flere mus?”

    1. Ja. Hun pleier faktisk å sitte slik i vippestolen når hun ser på tv. Sparker litt innimellom for å få fart på vippinga og så sitter hun slik ellers. Tusen takk. Ja, jeg koste meg virkelig 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.