Forelsket!

image

Som en del av dere har fått med dere gjennom instagramkontoen min, så har Lillemor kommet, og jeg er helt forelsket. Jeg har prioritert tiden på barsel med henne og ikke fått oppdatert før nå. Jeg  hadde ikke konfigurert den nye bloggen for å blogge på nettbrett/mobil og klarte ikke helt å skjønne hva jeg gjorde feil da jeg prøvde tidligere i uka. Da brukte jeg heller ikke mer tid på det. Men nå ble jeg liggende våken med henne ved siden av meg i natt litt og fikk ikke sove, så jeg prøvde igjen, og nå var det visst veldig enkelt. Kan man skylde på ammetåka tro? Uansett det samme, for jeg har prioritert det viktigste i verden disse dagene. Verden rundt denne fantastiske bobla, har jeg knapt enset en tanke. Jeg har vel så vidt fått med meg at det var snakk om noe snø og en flystyrt jeg bare.

Jeg fikk den første rien på termindatoen som var på min bursdag, tirsdag, ca 17.45. Og etter det gikk det slag i slag. Fødselen ble lang og slitsom, og jeg sender alle mine varme tanker til det fantastiske teamet jeg hadde rundt meg på sykehuset i Tønsberg og de to fødselshjelperne som var med (og til lystgass og epidural – jeg kan ikke fatte hvordan jeg skulle klart å komme meg gjennom uten)

19, 5 time etter første rie, kom hun endelig, og alle smerter og plager var over. Fra det øyeblikket var jeg bare forelsket og inn i min egen boble.

I dag er dagen for hjemreise. Jeg gleder meg til å ta med meg jenta mi ut i den store verden og hjem i det deilige hentesettet som mamma har strikket til henne. Jeg er stolt som en hane og gleder meg til barselbesøk og til å vise henne frem.

Siden jeg mobilblogger, får dere bare et bilde tatt med nettbrettet her og nå, så får jeg heller legge ut et til senere når jeg kommer hjem.

Mange klemmer fra lykkelige og nyforelskede Ønskemor og Lillegull.

52 Replies to “Forelsket!”

 1. Gratulerer,! Dette er større enn alt i verden og jeg er så gla for å se at du har fått oppleve dette !

 2. GRATULERER så mye med den nydelige jenta! Endelig kom hun <3 Vær stolt av deg selv for den fødselen, den hørtes virkelig lang og slitsom ut, men du klarte det! Nyt dagene sammen, ingenting er som å ta med seg babyen hjem til seg selv igjen 😀 Klem!

  1. Tusen takk. Ja. Jeg er umåtelig stolt, men aller mest av at hun er så veldig vakker. Tenk at jeg har skapt noe slikt.

 3. Gratulerer så mye! Jeg har fulgt bloggen din lenge, og er så utrolig glad på dine vegne! Dette er slutten på en lang reise, og samtidig starten på en ny og enda mer spennende ferd 🙂 Kos deg masse!!!

 4. Gratulerer så utrolig mye!! Så vakker hun er 🙂 Nyt og kos deg videre 🙂

 5. Gratulerer så utrolig mye med verdens mest fantastiske gave! <3
  Dette er deg vel unt..
  Jeg er rørt på dine vegne!

  1. Tusen takk. Så hyggelig å høre. Ja, det var en lang vei hit. Nå starter den nye veien… resten av livet.

 6. Gratulerer så mye =) Beste følelsen på jord å endelig få holde den lille vakre skapningen <3 Kos dg i barseltiden og hust å ta vare på deg selv midt oppi det hele! =)

 7. Herregud, nå fikk jeg en tåre i øyekroken. Har lest bloggen din i sikkert to år uten å kommentere, og etter en lang pause gikk jeg inn og så at du “plutselig” var gravid. Har heiet på deg hele veien, ble så bergtatt av bloggen og den lange kampen din, selv om jeg er ung, barnløs og ikke prøver i det hele tatt selv. Det er så deilig å endelig se deg i mål. Så nydelig hun er, og gratulerer SÅ MYE!

 8. Gratulerer med ei perfekt lita jente. Lykke….
  Nå venetr et nytt og spennende liv for deg.
  En liten skatt har blitt sentrum i livet ditt og fyller sikkert hver eneste fiber av kroppen din med sin tilstedeværelse, helt av seg selv og uten å spørre om lov 😉
  Tenk så fantastisk det blir å bli kjent med dette lille vidunderet….
  -Lisbeth-

 9. Hjertelig til lykke som mamma, og velkommen til verden, lille venn! Vi gleder oss til å besøke dere når du er klar for å møte livet utenfor barselbobla. Kos dere med å bli kjent, vær masse hud-til-hud for å stimulere amminga, hør på søte babyknirk og snus på deilig nyfødtlukt som brer seg i huset… (jeg kjenner igjen den nattkjolen, for den har vi lånt, hihi)

  1. Tusen takk. Vi gleder oss til å få besøk av dere også, for jeg er stolt som en hane. Så jeg gleder meg til å vise henne fram. Ikke lenge før vi er klare nå. Den nattkjolen har vært helt super. Hun har bodd i den på barsel og helt fram til idag. Men nå fikk hun lekasje i bleia, så nå havnet den på vask og jeg har skiftet på senga på sene kvelden. Nå venter jeg på at hun skal våkne så vi får ammet før jeg endelig legger meg.

 10. Gratulerer så mye! Et nydelig lite nurk!♡Så kjekk nyhet å lese! Ønsker dere to alt godt! Høres ut som en tøff fødsel ja, heldigvis er premien vi får verdt det og mer til. 🙂

 11. Gratulerer så mye, hun er fantastisk <3 har fulgt deg siden du begynte å blogge og er skikkelig rørt og veldig veldig glad på dine vegne nå. Lykke til med barseltid og bruk den vel 🙂 ta det med ro og bli kjent med Lillegull i eget tempo. La humla suse og verden passe seg selv en stund 🙂

 12. ÅH Hurra!! Gratulerer så masse med den nydelige jenta! Hun er helt perfekt. Livet er et under. Kos deg masse i den fantastiske og altoppslukende tiden ❤

 13. Endelig ble det din tur! Gratulerer så mye. 🙂 Har vært uten nett noen dager og fikk ikke sjekket bloggen før nå, men følte at noe var på gang. Kos deg i babybobla di!

 14. Fantastisk! Vakkert. Nydelig.
  Perfeksjon – i ordets rette betydning.
  Nå starter ferden sammen med Thora Oline – gjennom resten av livet.
  Så glad på dine vegne. ❤️

  1. Tusen takk <3 helt perfekt ja. Det blir et fantastisk nydelig, men også skummelt liv. Jeg gleder meg <3

 15. Gratulerer så mye med jenta! En fantastisk tid venter! Minstemann her er 3 mnd, og jeg er fortsatt like forelsket som første gang jeg så ham, man får bare nyte denne tiden. Lykke til!

 16. Har forresten fulgt deg siden starten (da jeg fikk første jenta mi som nå blir 4 år), så dette er veldig gledelig lesning, at du endelig får holde din egen lille bunt i armene :).

  1. Tusen takk. Ja, hun kom til verden fire år og 23 dager etter mitt første forsøk på Storkklinikk trur jeg. Helt utrolig at hun er her nå etter den lange tiden. Den gangen trudde jeg det skulle gå maks et år før jeg skulle bli mamma.

  1. Tusen takk <3 Det er helt fantastisk og verdt alle forsøkene, pengene, reisene, alt jeg har forsaket og den lange ventetiden. Nå er alt det glemt og jeg lever bare her og nå med henne og skal gjøre det for all framtid.

 17. Wohooo! Gratulerer! Og velkommen inn i tilværelsen som mamma til et nyfødt vidunder. Kos dere masse og la verden utenfor være utenfor så lenge dere kan. Hverdagen kommer tidsnok! Stor klem til dere begge! <3

  1. Ja, tenk at det endelig ble min tur. For fire år siden var vi vel begge prøvere og du har allerede vært mamma en god stund. Her i huset nyter vi å være i boblen. Samtidig er jeg stolt som en hane og tar gjerne en tur ut for å vise henne fram.

   1. Det er utrolig hvor fort man glemmer det å ikke ha vært mamma. Nå kan jeg ikke huske annet. Som du sier, det må oppleves for å forstås. Tenk at det er fire år siden vi begge var i samme båt. Og endelig er vi der igjen! Velkommen etter! 😉 Nå snart begynner ferden mot å bli tobarnsmamma for min del. Håper jeg iallefall. Finansene må på plass først, men forhåpentligvis blir det tur i løpet av et par mnd. 😉 Så må jeg kanskje ta kontakt med klinikken også ja! Hi hi, det er utrolig hvor fort man glemmer alt man har vært igjennom og hvordan alt foregikk… Jeg er så glad på dine vegne! Og snuppa ser helt nydelig ut! Fortsett å vær stolt som en hane/høne du, det har du stor grunn til! 🙂

    1. Åh… tusen takk.
     Ja, vet du, allerede synes jeg at jeg kjenner henne så godt. Hvordan var egentlig livet før henne? Jeg er allerede på vei til å glemme. Og om jeg prøver å huske hvordan det var, så husker jeg at jeg hadde det fint. Men jeg kunne ikke på noen som helst måte ønske meg tilbake dit til tid og overskudd. I dag studerte hun ansiktet mitt og smilte tilbake til meg. Mamma opplevde det samme og vi er enige om at det ikke var mageknip, men et virkelig smil. Det er så deilig. Da gjør det ingenting at hun klarte å sprutgulpe over seg selv, meg og hele sengen i dag tidlig, så jeg måtte skifte på alt og heller ikke at hun har skitnet ut tre sett med klær siden det. Jeg har også klart å velte et glass melk utover det hele og laget enda mer vask. Alt dette innen det hadde gått halvannen time etter vi sto opp. Men bytte det ut mot noen ting i hele verden? Aldri.

     Ja, det med å bli tobarnsmamma ja. Jeg burde jo ikke vente for lenge med tanke på endometriosen. Jeg bør helst igang med forsøk allerede første syklus etter graviditet. Akkurat nå, skjønner jeg ikke helt hvordan jeg kan klare to barn med halvannet år imellom. Må nok tenke litt mer på det.

     1. Det var uaktuelt for meg så tett. Jeg tenkte ikke tanken en gang, jeg. Det var først i fjor jeg begynte å tenke på det. Jeg hadde aldri orka å ha de så tett. Nå vil storebror være så stor om det blir noe av, at han kan hjelpe til. Det er en fordel. 😉 Så får vi se hva pengeboken sier etterhvert… 😉

     2. Ja, jeg kjenner egentlig at tanken er rimelig fjern akkurat nå. Samtidig som jeg vet det om endometriose som stagnerer litt ved graviditet og amming. Det er kanskje eneste sjansen jeg har til å bli gravid igjen. Jeg vil veldig gjerne at de skal være to helsøsken. Jeg blir jo ikke yngre med årene.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.