Singelnett.no – siste nytt!

Dagens artikkel som jeg har skrevet på singelnett! (Klikk på bildet) Hva synes dere?

2 Replies to “Singelnett.no – siste nytt!”

 1. Hei Ønskemamma 🙂
  Det var synd det ikke klaffet for deg denne gangen, men fint at du greier å se fremover. Er absolutt vanskelig å holde fokus på det man “egentlig” skal, når man er inni denne babylagings-bobla. Dette overgår jo alt annet og er selvfølgelig myyye viktigere!:) Men jo, det er godt – hvis man greier da – å få tankene et annet sted for en liten stund også.
  Sist jeg skrev til deg var 4.april under navnet Milla (bedre at jeg kaller meg d samme som på Barn i magen, singel_IVF), der jeg spurte om dette med å finne informasjon om donor på nettsidene til european spermbank. Takk for svaret forresten. jeg greide ikke å finne frem til ham, fordi jeg hadde valgt egenskaper som det var flere, kanskje 10-15 av donorene som matchet… og yrke og blodtype fikk jeg ikke vite noe om. Men syns det var så få donorer der. kan det stemme at de bare har litt over 100 stykker, eller kanskje dette her bare var et utvalg? (hvis vi har sett på samme listen da). Jaja, jeg har ikke så voldsomt stort håp om å finne ham der, men det KAN jo hende at det går, hvis det virkelig er så få. skal se hva jeg får ut av dem hvis jeg sender en mail (garantert ingenting). men jeg prøver!
  Og til det du spør om, det nye innlegget på Singelnett er veldig bra. Kjenner meg godt igjen i tankene dine, og den kjipe nedturen når det blir negativt. alt dette strevet – til ingen nytte føles det som. Men ikke gi opp! to forsøk med inseminasjon er jo egentlig ikke så mye, som du er inne på. de fleste trenger vel 4-5 forsøk før de lykkes? jeg er sikker på at det lykkes for deg snart også!
  klem fra meg

 2. Singel_IVF:Ja, jeg trur det stemmer at det er ca så mange. Men noen kan du jo fjerne fordi de er åpne donorer da (mener å huske at du hadde anonym?) Kan nok bli vanskeligere å finne ut noe da. Jeg fikk heller ikke bekreftet eller avkreftet om det var han samme på Stork Klinik, så helt sikker kan jeg nok ikke være. Men siden jeg fikk opplyst blodtype og yrke i tillegg, så var det jo mye lettere å finne en match.
  Ja, man skal virkelig ikke gå i kjelleren av to mislykkede forsøk. Man bør nok være forberedt på ganske mange turer før man begynner å lure på om det virkelig går. Iallefall så lenge man tar blodprøver og hsg og alt ser ut til å være som det skal. De aller aller fleste kommer jo til å klare det om de prøver lenge nok.
  Tusen takk for kommentar 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.