8 kommentarer

  • Ønskemor

   Ja, jeg er bare redd jeg gjerne bør gjøre forsøket litt tidligere på grunn av at det ikke bør gå for lang tid mellom lapraskopien og ivf-forsøket. Jeg får prøve å høre på råd fra legen.

 • Tonje ***

  ja, ønskemor, det ville nok jeg også gjort i ditt tilfelle 🙂 Blir veldig spennede å følge med deg videre 🙂 Du skriver så bra og er flink til å sette ord på dine føleser 🙂 God Morsdag til deg! (Jeg går nemlig under beskrivelsen Alenemor, som betyr en mor uten barn i øynene til min lille søster når jeg fortalte hvilke planer jeg hadde for min fremtid… Du er sånn Alenemor du altså 🙂 ) klem

 • Rusty

  Du kan reise til England eller Russland, der er det lov. Xytexs åpne donorer gir bilder, lydfiler, intervjuer etc. Mye mer enn åpne donorer fra andre plasser, som du i noen tilfeller ikke får før barnet blir 18 år.

  Ønsker deg lykke til:).

  Ps. Vil gjerne bli oppdatert om ny lovgivning i Danmark, om du finner ut av noe.

  Rusty

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.