Forslag til ny lovgiving i Danmark

Fertilitetsklinikkens blogg forklarer her veldig greit hva det nye lovforslaget går ut på. Tenk at jeg kanskje kan reise til Danmark fra 1.juli og få mitt etterlengtede barn ved hjelp av ivf OG åpen donor!

Ønskemor

8 Replies to “Forslag til ny lovgiving i Danmark”

    1. Ja, jeg er bare redd jeg gjerne bør gjøre forsøket litt tidligere på grunn av at det ikke bør gå for lang tid mellom lapraskopien og ivf-forsøket. Jeg får prøve å høre på råd fra legen.

  1. ja, ønskemor, det ville nok jeg også gjort i ditt tilfelle 🙂 Blir veldig spennede å følge med deg videre 🙂 Du skriver så bra og er flink til å sette ord på dine føleser 🙂 God Morsdag til deg! (Jeg går nemlig under beskrivelsen Alenemor, som betyr en mor uten barn i øynene til min lille søster når jeg fortalte hvilke planer jeg hadde for min fremtid… Du er sånn Alenemor du altså 🙂 ) klem

  2. Du kan reise til England eller Russland, der er det lov. Xytexs åpne donorer gir bilder, lydfiler, intervjuer etc. Mye mer enn åpne donorer fra andre plasser, som du i noen tilfeller ikke får før barnet blir 18 år.

    Ønsker deg lykke til:).

    Ps. Vil gjerne bli oppdatert om ny lovgivning i Danmark, om du finner ut av noe.

    Rusty

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.