Fortsatt i drømmeboblen

Kommer meg ikke helt ut av drømmeboblen jeg. I dag tidlig begynte jeg egentlig å tenke på hvordan man får plass til alt i en liten leilighet. Så da begynte jeg å lete etter alternative løsninger til babyseng. Jeg mente at jeg hadde hørt at det gikk an å få en slags “seng til å ha i senga”. Det vil si at jeg kan ha babyen liggende i min dobbeltseng uten at det er risiko for å rulle på babyen (jeg kjenner jeg får helt grøsninger bare ved å skrive det her). Jeg trur det var denne ammemadrassen som jeg fant på babyshop jeg lette etter:

Men før jeg fant den, så fikk jeg også øye på denne nydelige vuggen og da fikk jeg mer lyst på den (hm… jeg som skulle prøve å gjøre dette billig). Jeg trur faktisk at jeg trenger begge deler.

Denne tar jo virkelig ikke noe plass fordi den bruker takplass, og fremdeles har jeg plass under. En annen fordel med denne vuggen er at jeg kan ha den hengende såpass høyt, slik at jeg ikke trenger å være bekymret for at katten skal legge seg oppi den… eller? Huff, jeg må si at jeg tenker litt på det med katten. Hvordan er det å ha katt og baby i samme hus? Er det farlig? Noen som har noe erfaring med dette?

Ja, også var jeg jo inne her på babyshop da, og lurte på hvor mye en vogn koster egentlig? Sa da måtte jeg jo sjekke det også. Jeg falt for denne:

Som også kan bli slik:

Og i tillegg kan den kombineres med dette bilsetet:

Ja, en kan fort svi av noen lapper når man får baby. Jeg får prøve å få tak i ting brukt og prøve å finne fram til de billigste og beste løsningene. Jeg må jo ha råd til campingvogn også. Ja, eller kanskje satse på å bli gravid i første omgang da.

12 Replies to “Fortsatt i drømmeboblen”

 1. Hei:)
  Det er koselig å drømme seg bort, hva skulle livet vært hvis man ikke hadde lov til det?!?:)
  Kos deg med drømmer og tanker, så håper vi at det går i oppfyllelse:)

 2. Denne sengen kan festes inntill din seng.
  http://shop.textalk.se/no/article.php?id=6110&art=255853
  Men de gangene barna har sovet i vår seng (det var ofte når jeg ammet dem) så har det alltid gått bra. Du våkner om barnet våkner og du ruller garantert ikke over det. Det kalles morsinstinkt!
  Likte vogna, vekdig smart å kunne feste barnesetet i den, det har jeg savnet med vår!
  Lykke ti med drømmen om baby, og lykke til med turen til Købehavn 🙂

 3. Ragnhild: Ja, jeg så noe liknende på en blogg for noen dager siden. Den er rålekker og tar jo ikke så stor plass. Det er bare det at jeg vet ikke om jeg får plass til den heller. Jeg trur en enkeltstående seng blir lettere for meg å plassere i rommet enn denne. Jeg må tenke ut noen gode praktiske løsninger. Har heldigvis litt tid på den biten.
  Ønskemor

 4. Et ønske så stort: Det kommer kanskje an på hvor stor seng man har. Jeg har 180 brei og sover alene i den… hva kan gå galt? Bortsett fra at katten kan legge seg oppi. Jeg synes fremdeles det er det skumleste.
  Den hengesengen i jute var jo også helt nydelig da, også så billig. Men den andre passer nok bedre hos meg nå.
  ja, det er ikke noe problem med å få tiden til å gå når man har så mange fine nettsider å gå inn på mens man drømmer seg bort og egentlig burde gjort andre ting. 🙂

 5. Katt og barn sammen er jo stort sett ikke noe problem, men ville ikke hatt katten inne på soverommet sammen med babyen..
  Sover babyen ute i vogna, bør du hvertfall ha på sånn insektsnett. Hjelper godt det

 6. toppenavheia: Hm… katten er så flink til å åpne dører skjønner du, at det er vanskelig å holde henne ute. Jeg trur ikke hun ville finne på å legge seg oppå babyen, men det er liksom “hva hvis?” Det er jo noen katter som på død og liv skal ligge oppå ansiktet til folk på natten. Det har aldri min katt gjort. Hun kommer kanskje og legger seg på brystet mitt når hun ser at jeg holder på å våkne om morgenen og hun synes det er på tide at jeg står opp. Ellers ligger hun alltid på sine faste plasser. Det jeg ble litt redd for med den hengevuggen er at det hender at katten får skikkelig raptus på natta og begynner å klatre på ting, da trur jeg faktisk babyen er tryggere i sengen. Der er det god plass til at katten kan ha sin egen plass og hun har aldri heller likt å ligge inntil meg slik mange katter gjør, hun liker å ligge for seg selv på sin egen plass.

 7. Det er sikkert ingenting som kan gå galt, og jeg har som sagt sett på den jeg også. Virker både praktisk og koselig 🙂 Men jeg er noe nervøs av meg, og derfor drøy på disse forhåndsreglene mine… Er nok bare meg 😉
  Den vuggen i jute blir kanskje ikke så billig når man har “stæsjet” den med madrass og sånt noe. Ville hatt et lammeskinn også oppi jeg. Sukk.. Drømme ja! 🙂
  Og når det gjelder katt så kjenner jeg mange som har hatt det i babyperioder, om man passer på og har soverommet avstengt og et godt øye med evnt andre soveplasser om dagen så tror jeg det skal gå helt fint 🙂 Min søster hadde to katter da hun fikk han første og med dette + kattenett til vogna ute så gikk det helt fint og de ble etterhvert verdens beste venner alle de tre søtingene 🙂

 8. Et ønske så stort: Hm… jeg er egentlig ikke den nervøse typen, men moren min er visst det og har allerede begynt å snakke om at hun ikke liker at jeg har katt når jeg skal ha baby, så hun har jaggu klart å påvirke meg.
  Ja, huff alt man gjerne skulle hatt til disse små. Jeg trur jeg får krysse fingrene for at mamma kommer i det rette shoppinghumøret før det kommer en baby. Sånn sett hadde det vært fordel å vente et år med å bli mamma for da har broren min gjort unna det første året og har sikkert masse som kan lånes bort. Men nei, enda bedre å ha søskenbarn som er jevngamle, så jeg krysser fingrene for det 🙂

 9. Man må ikke bli overnervøs nei, men katter er katter hehe. Vår katt ligger der han får lyst, men har aldri funnet hodet til noen barn. Du har sikkert ingenting å være redd for så lenge han ikke har lagt seg på ditt hode enda..

 10. toppenavheia: Jeg skal iallefall ikke begynne å heise skuldrene for dette enda… Min katt pleier å ha to til tre alternative steder å legge seg og da legger hun seg aldri noen annen plass. 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.