Frokost og lesestoff på senga

image

Det er ikke favoritt å spise frokost med en gang man våkner. Men alternativet er ikke noe bedre. Da er det fint å ha god tid og lesestoff slik at man kan spise litt smått. Druer er absolutt favoritt om dagen.

10 Replies to “Frokost og lesestoff på senga”

  1. Ja, jeg beklager det. Jeg tenker stadig at jeg skal skrive noe, men jeg vet ikke helt hva. Hodet er fullt av negative tanker og dårlig form og da blir jeg så negativ i skrivingen også. Det er ikke det jeg har lyst til at bloggen skal handle om akkurat nå. Så jeg roer litt ned. Kommer sterkere tilbake når jeg føler at jeg er gravid og ikke bare i dårlig form.

 1. Hei ønskemor:) hvordan går det med den flotte gravide mammaen? gleder meg til neste innlegg. innom bloggen din hver dag. klem fra Stine

  1. HUff… ja, jeg får litt dårlig samvittighet for det der. Jeg skal prøve å ta meg sammen. Men som jeg nettopp skrev som svar over her, så er hodet fullt av negative tanker og kroppen føler seg ikke gravid, bare veldig dårlig form. Og da er det vanskelig å finne noe bra å blogge om. Jeg skal nok komme sterkere tilbake. Håper motivasjonen min snart snur. For den er generelt laber.

 2. I enden er det en sprell levende baby som venter. Hang in there! Jeg misliker selv å være gravid, er ikke en av dem som “gløder”, men det hjelper å tenke på den nydelige lille skapningen jeg skal få møte om ca 9 uker. Lykke til videre i graviditeten! Jeg har vært innm bloggen din med ujevne mellomrom i lang tid nå, og det var supert å lese at du endelig er gravid!

  1. Ja, jeg er nok heller ikke den glødende lykkelige gravide som jeg hadde sett for meg at jeg skulle bli. Igrunnen har alt blitt annerledes enn hva jeg hadde sett for meg. Men heldigvis kommer det en premie i andre enden som gjør det hele verdt det.

 3. Hei:) Godt å høre at du “kun” er dårlig, misforstå meg rett, men ble jo litt bekymret når det plutselig ble stille. Det er så mye vi skal være takknemlig for, men ikke mindre tøft å gå rundt å føle seg “forgiftet” hele tiden. Nå er det vel snart tid for UL i uke 17/18, da snur kanskje motivasjonen litt 😉 Kjøp et fint plagg til den lille… Eller enda bedre, du som er flink med hendene, sy eller strikk noe. Jeg strikker enkle plagg eller teppe. Mye god terapi i å strikke noe som ikke krever så mye. Da kan jeg tenke på den lille, mens jeg har noe som tar vekk tankene fra det som er fysisk ubehag. Jeg er kjempedårlig og føler det blir verre og verre. Vet du, jeg følger deg hakk i hel, er i uke 12 nå, Synes det var litt morsomt. Lykke til og rug vel 🙂

  God klem fra Live

  1. Åh… gode Live… håper du har det bra 🙂 og så hyggelig å høre at du kommer like etter 😀 Ja, hendene er helt klart igang med å lage litt… strikker litt mens jeg ser på tv. Men holder på med flere prosjekter samtidig, så det tar nok tid før det blir noe ferdig. Men ferdig skal det bli… før eller siden, helst før termin (hihi). Jeg har fått dato til oul den 28 okt, så det er ganske seint… men den som venter på noe godt osv…. Tusen takk for hyggelig melding og lykke til og rug vel til deg også.

   Klem <3

 4. Hei du!

  Lenge siden jeg har lagt igjen noen kommentar her inne men nå følte jeg for å legge igjen noen ord.
  Først; gratulerer så mye med svangerskapet!
  Og så; jeg tror jeg vet åssen du har det nå. Jeg prøvde i nesten tre år før jeg ble gravid med datteren min (som nå er nesten fire år) Når jeg endelig ble gravid var jeg så klart veldig lykkelig men med hypermesis til og med uke 25 slet jeg mye med dårlig samvittighet fordi jeg egentlig bare hatet å være gravid. De verste stundene angret jeg på hele greia, og så ble jeg lei meg fordi jeg tenkte sånn….osv.
  Det er ikke lett å være glad hele tiden når man føler seg pyton. Så jeg ville bare sympatisere og sende deg en stor virtuell klem. Det BLIR bedre! For meg ble det veldig mye bedre når jeg begynte å kjenne liv – da følte jeg meg gravid og ikke bare at jeg var inne i en evig lang omgangssyke…..

  Ellers er jeg nå på vei inn i mitt andre prøverørsforsøk. Spennende tider, skulle gjerne hatt hjelp med å finne andre i samme situasjon om du har noen grupper å anbefale? Jeg ble gravid på egenhånd sist men nå er det på tide å få hjelp med og skaffe søsken, så vi er blitt pasienter hos IVF klinikken i Oslo. Veldig fornøyde så langt selv om første forsøk gikk i vasken.

  Lykke til videre!

  1. Tusen takk!
   Ja, det var virkelig ikke forventet å få en slik reaksjon. Jeg hadde vel egentlig sluttet å tro på det, så jeg klarte ikke en gang helt å tro på at det endelig var i ferd med å skje. Alt som kom etter det av rare følelse jeg ikke helt forsto eller aksepterte var vanskelig. Det begynner å lette nå, så det blir nok bedre etterhvert. Det er følelser det har vært veldig vanskelig å forholde seg til og enda vanskeligere å prate om. Huff… ekstrem svangerskapskvalme så lenge kan jeg bare forestille meg… og glad jeg slipper (bank i bordet). Dette har iallefall vært en tøff periode.

   Jeg skulle veldig gjerne hjulpet deg med å finne en gruppe. Men alle gruppene jeg vet om for prøvere er bare for single prøvere, men ut fra hva du skriver så skjønner jeg at du har partner. Så da kan jeg dessverre ikke hjelpe deg. jeg har ikke kontakt med så mange prøvere som er i parforhold, bortsett fra venner og en og annen kommentar på bloggen min og en og annen blogg jeg leser.

   Men håper det ikke blir en langvarig prøverprosess for dere og at dere snart har en positiv test. Jeg vil tro at en positiv test vil være lettere å tro på når man allerede har gått gravid og født et barn en gang. Da vet man mer om hva man skal gjennom, og at det helst går bra?

   Uansett: Masse lykke til med forsøk!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.