Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen alle kjære lesere! (Ok, litt på etterskudd, men Storkfrøken sovnet så seint at vi bikket over til 18.mai før jeg fikk blogget)

Dagen vår startet tidlig. Toget i bygda vår går tidlig, så det var ingen slumring i dag. Storkfrøken startet dagen med lykkelig småskravling klokka fem. Akkurat som hun skjønte at dette var en dag å glede seg til, for hun våkner normalt ikke så tidlig uten at hun sovner med en gang etter litt mat. Så hun fikk ligge inntil meg og da fikk iallefall jeg sove litt til. Klokka halvni gikk vi for å se på toget, og hang oss på den siste biten til kirka.

IMG_6649

Storkfrøken koste seg hele veien i vogna. Der var det nok lunt og varmt og jeg kjente at både klær og sko passet dårlig for anledningen, så jeg ble litt misunnelig på henne som kunne ligge å kose seg i vogna. Jeg lengtet tilbake til sengen og våre normalt seeeene morgener. Lite klær ble kaldt og skoene var ikke gode. Typisk 17.mai.

IMG_6664

Da toget gikk forbi der vi sto og ventet, glippet Storkfrøken så vidt med øynene akkurat idet stortromma gikk forbi. Ellers sov hun godt.

IMG_6729

Etter toget var det familiekos hos mamma og pappa.

IMG_6731

Jeg er så fornøyd med kjolen jeg kjøpte til henne på Kapahl i høst like etter at jeg fikk vite at det var ei jente i magen.

IMG_6733

IMG_6737

IMG_6736-2

Håper alle har hatt en fin 17.mai-feiring. Storkfrøken sovnet til slutt klokka 23.30 i kveld. Litt senere enn vanlig, og jeg kjenner jeg er sliten etter en lang dag, så nå gleder jeg meg til å joine henne i sengen vår.

God natt!

Ønskemor

 

4 Replies to “Gratulerer med dagen!”

  1. Så “stor” hun har blitt allerede, virker så våken, og god og nær i kontakten. Deilig, liten gullklump. Koselig å få se bilder av henne…
    -Lisbeth-

    1. Ja, det er helt sant. Hun er veldig våken og jeg får veldig god blikkontakt med henne. Hun er mye mer våken og ser ut til å få med seg mye mer av alt som skjer rundt henne. Det er herlig å få oppleve en slik utvikling.

  2. Så herlig, blir litt babysyk må jeg inrømme, men jeg skal ikke ha fler her altså.. fabrikken er lagt ned.. hehe.. Så nydelig hun var der nedi vogna si da.. herlig..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.