Gruppe for gravide

Jeg har tatt mot til meg og blitt med i en facebookgruppe for selvvalgte single gravide damer på facebook. Det er en liten gruppe, for jeg har ikke bedt om å få bli med i noen av de store gruppene enda. Det er litt skummelt for hva om det går galt neste uke? Da er jeg jo tilbake i prøverrollen. Men shit, la gå. Da får jeg heller melde meg ut om det skulle skjære seg. Denne gruppen er for oss som venter barn i 2014 og “deromkring”. Ja, den er jo ikke så stor enda, så kanskje den utvides til å bli 2015? Jeg venter jo 2015-baby (oi, det var rart å si, eh… skrive…. wæææ) Men uansett, så er vi litt få medlemmer, og det hadde vært hyggelig om det var noen andre selvvalgte single gravide der ute som venter baby i 2014/15. Skriv til meg da, så får jeg dere inn i gruppen eller kanskje jeg danner flere grupper dersom det skulle bli “fullt” i en. Det må da være godt å ha noen å være “gravid” sammen med? Det tenker iallefall jeg. Selv om jeg ikke helt klarer å tenke på meg selv som gravid enda. Jeg ER jo det, men ja… litt tidlig.

Nå har jeg jo vært medlem i to singelprøvergrupper underveis i prøverprosessen, og det har vært gull verdt å ha dem med seg i dette tøffe løpet. Men det er ikke et sted for å dele erfaringer om morgenkvalme, så nå kommer nok snart behovet for de som har mer forståelse for den biten.

En annen skummel ting jeg har gjort, er å innstallere gravid-apper på telefonen. DET var skummelt det. Jeg var så utrolig teit og installerte det da jeg startet med insemineringer og der er man jo nødt til å legge inn dato for siste mens, og dermed får man oppdatering fra uke til uke om alt som skjer i kroppen under graviditet. Det var beintøft da jeg glemte å avinstallere appene og fikk disse påminnelsene etter stadig nye mislykkede forsøk. Nå bør det jo bare bli hyggelig å få påminnelser framover, så jeg må krysse fingrene for at det går bra. I dag sier appene at jeg er på 4+5. Så til lørdag er jeg på 5 uker og går faktisk inn i den 6 uken allerede. Faktisk snart halvveis i første trimester. Som om tiden har gått fort? HAHA… det har den jo ikke, men det blir jo litt slik når man teller med de to ukene før unnfangelse også og at jeg ikke har tenkt på meg selv som gravid i rugerperioden på samme måte som nå.

Jeg har fått utregnet termindato også og ifølge norske apper og nettsteder, så får jeg faktisk bursdagen min, som er den 24.mars. Det rare er at jeg alltid har hatt følelse av at jeg skal ha termin rundt den datoen. Men har aldri trudd at det skulle bli SÅ nøyaktig da.

Nå snegler timene seg framover. Jeg venter bare på at jeg skal ringe til laboratoriet for å få svaret på siste blodprøven i 12-tiden. Så da kommer neste oppdatering så fort jeg har fått det svaret.

Klem fra Ønskemor

Edit: Innlegget er redigert i ettertid.

2 Replies to “Gruppe for gravide”

  1. å ja, jeg håper jeg kan joine dere.
    Det vet jeg 27. juli! (slitsomt med den derre ventinga!)
    (Har i så tilfelle termin 4. april 2015, haha omg)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.