Henger i

Det er litt å gjøre før avreise når man er typen som utsetter alt til siste liten. I dag har jeg installert katteluke. Helt av meg leine.  Jeg håper og trur at pus blir fornøyd med denne. Den har chipavleser, så den slipper bare inn min katt. Det er også en ekstra trygghet for meg når jeg er bortreist. Hun har en tendens til å forsvinne når jeg er lenge borte. Nå har hun iallefall muligheten til å  komme når det passer henne og da blir jeg ikke så avhengig av å ha en kattepasser som kan vente til hun finner det for godt å dukke opp. Det ender nemlig som regel med at ingen orker å vente så lenge som nødvendig. Hun liker best å komme midt på natta.

Katteluke
Sure-flap katteluke

Båten min går fra Langesund klokka 15.00. Avreise herfra rundt 13.00. Så litt over to timer igjen til å fikse alt og pakke ferdig.

Er du spent? Jeg er mest reisesjuk. Glemmer faktisk innimellom hva jeg skal til Danmark for. Fokus på alt det praktiske.

 

Klem fra Ønskemor

 

6 Replies to “Henger i”

  1. Önskar dig en fin resa och att allt går bra. Du låter förberedd men jag förstår vad du menar med syftet med resan. Det är mycket praktiskt att ha koll på. Är just på väg över sundet till mina 4 ägg… Klem

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.