Herregud… hva har jeg gjort?

Nå trur jeg at det begynner å gå opp for meg hva jeg har begitt meg ut på og jeg skal innrømme at jeg har litt panikk. Den lille hemmeligheten min, som jeg har nevnt så vidt tidligere, handler om denne panikken. Jeg ble for en liten stund tilbake kontaktet av redaksjonen i Puls på NRK og de lurte på om jeg kunne tenke meg å delta i et program som skal komme til høsten og som skal handle om single kvinner som reiser til Danmark for å la seg inseminere. Etter mange overveielser for og imot sa jeg ja til å delta og jeg har blitt filmet til den første delen av det programmet. De skal også være med meg til Danmark neste gang jeg reiser dit med en fotograf og en reporter. Det er forferdelig skummelt og forferdelig spennende; litt skrekkblandet fryd. Akkurat nå lurer jeg nesten på om jeg har litt sadomasokistiske tendenser som begir meg ut på slikt. Tenk om jeg sier noe dumt? Tenk om jeg angrer? Hvordan kommer elevene mine til å reagere? Og hva med foreldrene deres? For ikke å snakke om mine tidligere kjærester? Jeg er ikke så bekymret for kolleger, for det går nok greit trur jeg, men alle andre, og naboer. Hvordan blir reaksjonene? Uansett så synes jeg jo det er viktig med slike programmer som kan opplyse folk litt om hva som foregår utenfor deres trygge stuer og jeg tenker jo at dersom vi står fram og det blir laget flere programmer om dette, så blir det kanskje sett på som mer normalt og akseptert etterhvert

 

Klem fra Ønskemor

28 Replies to “Herregud… hva har jeg gjort?”

 1. Å, så utrolig spennende! Jeg skjønner godt at du får litt “panikk”, men jeg er sikker på at dette går veldig bra! Tenk så mange du kan hjelpe ved å gi dette viktige temaet et ansikt! Klem fra Anette 🙂

 2. anettesbokboble: Ja, det er nettop det jeg tenkte jeg også. Jeg er sikker på at det blir bra, men får litt hetta allikevel. Jeg må iallefall si at det er veldig fint å samarbeide med nrk. De er veldig opptatt av å ivareta meg.

 3. Åååååå, så herlig!!!! Du kommer til å bli en strålende talsperson for oss alle. Og jeg er så stolt over å “kjenne” deg! Er helt sikker på at dette kommer til å bli knallbra, du er jo så god til å snakke for deg. Gleder meg til å se programmet! Stor klem 🙂

 4. Kjempetøft gjort! Er sikker på at du gjør en god figur, du er jo så flink til å uttrykke deg skriftlig så regner med at du er god i muntlig også 🙂 Tror egentlig at du kommer til å møte veldig mye positivt både fra elever, naboer mm.
  Gleder meg til å se dette! Gro

 5. En blir To?: Så godt å høre at du tror det blir bra… hun som har ansvaret for programmet sa at det gikk kjempebra og at vi var kjempeflinke til å prate for oss (jeg og broren min), så kanskje det er noe i det? Jeg har immidlertig mine tvil… har tenkt på en del som kanskje kom litt feil ut… men men… får bare se hvordan det blir… ingen vei tilbake nå 🙂

 6. Gro: Jeg er så glad for at du sier det. Jeg har immidlertig mine tvil om alt kom så bra ut i intervjuet, men gjort er gjort (og elg er elg?)… Det er nå bare å håpe det beste nå og gjøre sitt ytterste i fortsettelsen. Vi får satse på at det går bra 🙂

 7. ibastemorshus.blogspot.com: Tusen takk… jeg trur også at det blir mye positiv respons. Jeg håper bare jeg slipper negativt fra folk jeg omgåes med 🙂

 8. WOW! Dæven du er tøff! 🙂 Blir kjempespennende å følge med hvordan dette går 🙂 Tror nok responsen du får fra omverden blir god, kanskje noen negative kommentarer, men de overser du bare, og konsentrerer deg om de positive! Du er en fantastisk jente (slik jeg kjenner deg i bloggverden) så dette kommer til å gå helt fint. 🙂 Masse lykke til!! 🙂

 9. Så flott! Jeg er full av beundring for valget ditt om å være med på noe sånt! Det er virkelig tøft gjort, men også utrolig viktig!! Norge trenger virkelig å få høre stemmene til de som tar litt “utradisjonelle” valg. Tror nok det kan være viktig for at flere skal godta dette (selv om noen alltid vil være vanskelige å “omvende”) 🙂
  Masse lykke til! Og rop ut når dette skal sendes!! Dette må vi ikke gå glipp av 😉

 10. Nei så kult! 🙂 Dette blir utrolig spennende, gleder meg allerede. Også være med ned til Danmark også da. Er ikke i tvil om at du kommer til å gjøre en god figur.
  Media spiller en kjempeviktig rolle i å påvirke holdninger. Jo mer folk der ute hører om en ting, jo mer normalt blr det jo. Så dette trenger vi (og barna våre) sårt. Takk for at du gjør dette 🙂

 11. Så fantasktisk tøft gjort av deg, Ønskemor! Jeg er ydmyk over at du faktisk står frem som en talsperson for meg også…og mange andre. Du er virkelig et forbilde for meg selv, som gjør at jeg selv skjemmes mindre og midre over valget mitt. Føler meg egentlig litt “hjemme” hos deg, hvis du skjønner hva jeg mener. Stå på – jeg heier og heier!!!!

 12. Singel_IVF: Jeg håper du har rett i forhold til den figuren. Jeg er veldig glad for at jeg har muligheten til å bidra på denne måten, “bare hyggelig” 🙂

 13. Oi- så utrolig spennende og tøft!!! To store prosjekter som skal gjennomføres samtidig, det står det respekt av! 😉 Da kom det noe godt ut av “bomturene” allikevel, kan man jo på en måte si 🙂

 14. november: Jada, det er faktisk godt å ha andre ting å tenke på enn babylaging. Det hadde vært veldig fint om det klaffer nå. Jeg HAR troa på senere inseminering.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.