Jeg er i rute!

Ja, skriver man en blogg om at man prøver å bli gravid, så betyr det vel at man har lesere som er interessert i det meste rundt det, så derfor kommer dagens superinteressante oppdatering: Tante Rød har kommet akkurat på den dagen hun pleier å komme, så siden jeg ikke ble inseminert denne syklusen, så var det for første gang på mange måneder et gledelig gjensyn. Det er et gjensyn som minner meg om at det nærmer seg neste tur til København. Dersom alt går som det pleier å gjøre, og det pleier det jo, så blir det inseminering onsdag den 15. og torsdag den 16. juni. Er det ikke typisk, at når det er en uke med fire arbeidsdager, så blir det de to dagene som absolut ikke har tilknytning til helg? Jeg synes det blir vanskelig å være borte begge dagene, så jeg trur nok kanskje at jeg tar sjansen på å bare bli inseminert en av dagene og da tar jeg den siste av de to, altså torsdag den 16. Men nå vet jeg at når jeg endelig begynner å bli sikker på min egen syklus, så endrer den seg bittelitt, så det skal ikke forundre meg at det plutselig blir tirsdagen og onsdagen, men da satser jeg nok bare på onsdagen altså. Vi får se. Spennende blir det uansett 🙂

 

Ønskemor

5 Replies to “Jeg er i rute!”

  1. Ja, det blir kjempe spennenende! Forstår at du synes det er kjipt å skulle ta fri to av dagene i en firedagersuke, men – hvis det øker sjansene dine for å bli gravid, så ville jeg gjort det. Men, det er meg.. Eller, det er i hvertfall det jeg tenker nå!
    Er i samme dilemma selv på en måte.. Hvis vi får forsøk i august/september, kommer jeg til å ha store problemer med å være borte fra jobben, pga tilvenning av nye barn osv. Men, jeg kommer til å velge forsøket, så får tilvenningen gå sin gang. Litt slakk holdning, men etter å ha ventet så lenge som jeg har gjort, så blir det litt sånn..

  2. Pergoberta: Ja, det er ikke noe enkelt. Om jeg visste at jeg skulle tilbake til den arbeidsplassen uken etter, hadde jeg ikke brydd meg, men jeg har jo bare vært der i et år og fredagen den uken blir jo avslutningen på skoleåret (en sløv dag) også skal ikke jeg tilbake til høsten, men tilbake til den gamle jobben min. Føler at jeg ikke får avsluttet skikkelig om jeg blir borte to dager.

  3. Her sitter jeg graivd i 16-18 uke og kjenner jeg får dårli samvittighet.. Graviditeten min var ikke planlagt, men når den først er her er den alikevel ønsket av hele mitt hjerte. Når jeg ser at du prøver så hardt å bli gravid og ikke får det til så blir jeg litt lei meg. Hvorfor skal de som virkelig vil slite, mens aborter blir mer og mer vanlig som “prevansjon”?
    Uansett så ønsker jeg deg lykke til(!), og skal passe på å sette mer pris på det lille gullet mitt og tenke på de som ikke er like heldig..

  4. Kine Mirjana: Du skal ikke ha dårlig samvittighet. Jeg er veldig glad på dine vegne. Så godt at du er glad for situasjonen du er i. Det finnes ikke noe bedre utgangspunkt enn det for en liten og da skal alle være glad for det. Jeg også. Jeg kommer nok til å klare det selv også til slutt skal du se 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.