Hjemmelengsel.

Nå har jeg skikkelig hjemmelengsel. Grunnen er innlosjeringen. Det er visst en stor skolelederkonferanse i byen og derfor er alle hoteller fullbooket, og jeg måtte finne et annet alternativ, nemlig airbnb.no. Jeg har aldri brukt airbnb før, men det er altså privatuteleie av rom gjennom denne nettsiden som heter airbnb.no. Jeg har ei venninne som leier ut rom på den måten og hun er veldig fornøyd. Hun har også reist mye rundt i verden og overnattet med airbnb. Hun er veldig fornøyd og skryter veldig av det. Det er jo et genialt konsept egentlig. Jeg var derimot så dum og naiv at jeg bare så på beliggenhet og pris da jeg valgte rom. Jeg glemte å vurdere standarden sånn ellers.

Her er det ikke rent. Og jeg lå i hele natt og gruet meg til å dusje. At kjøkkenet ikke er rent ordner jeg med at jeg ikke lager mat der, men spiser alt ute. Jeg har kjøpt en flaske juice, glutenfritt brød og peanøttsmør og det får holde. Men badet er ikke trivelig og jeg nekter å dusje. Jeg gleder meg til hotellrom i morgen. Da er det første jeg skal gjøre å dusje og stelle meg skikkelig iallefall.

Når det er slik, får jeg skikkelig hjemmelengsel. Jeg trives rett og slett så dårlig her. Det er første turen jeg har hatt som jeg har følt skikkelig på hjemmelengselfølelsen og ensomheten. Normalt så trives jeg jo veldig godt alene. Det er ikke godt. Skulle ønske jeg hadde noe å sove på slik at det fort ble morgen og jeg kan dra herfra. Og jeg skulle ønske det ble lørdag enda fortere slik at jeg kunne få tilbake to av mine dyrebare egg og ta med hjem til hunden og katten og min egen seng og ikke minst mitt eget kjøkken og bad.

 

4 Replies to “Hjemmelengsel.”

  1. Høres ikke bra ut. Håper du kommer deg til et flott hotell i natt. Det fortjener du. Lykke til med innsett på lørdag.
    *Trøsteklem*

  2. Så dumt at dette skulle ødelegge turen, men om turen viser seg å bli vellykket 🙂 Så kommer jo dette bare til å bli en “litt morsom” del av hele historien! Håper du får et flott hotellrom og at frøene som settes inn slår rot! krysser og krysser! Gro

    1. Ja. Det var litt dumt. Men så fort jeg kommer meg gjennom en dusj og stelt meg litt, så skal alt bli så mye bedre. Og selvfølgelig enda bedre når spiren har festet seg som du sier. 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.