På vei!

20120221-075914.jpg

Ikke gravid (ha ha… Jeg vet… dårlig humor…) ikke på vei til Finland, men om bare 12 timer er jeg på vei til Finland. Nå er jeg på vei hjem. Jeg har hatt med meg hunden min til foreldra mine for at de skal passe henne til jeg har kommet meg etter lapraskopien som jeg skal ta på onsdag.

Kjenner jeg er spent nå. Jeg er spent på turen til Finland og hva de kommer til å si der. Hva sier psykologen som skal “godkjenne” meg? Spent på lapraskopien og. Ja, i det store og det hele er jeg spent og gleder meg litt til alt dette er over.

Har hatt en utrolig fin dag! Jeg har truffet “Et Ønske” og jeg må bare si at det var så utrolig hyggelig og etter å ha hatt kontakt med henne gjennom denne skjermen så lenge, så føltes det som å snakke med en jeg har kjent lenge. Ja, vi har kjent hverandre lenge, men manglet bare det ansiktet. Det var godt å få på plass 🙂

Nå sitter jeg på bussen til Oslo. Det skal bli godt å komme i seng. Etter at jeg kvittet meg med sengen på fredag har jeg prøvd å sove på madrass på gulvet. Det har funket dårlig, så i natt skal sovesofaen til pers. Det må funke, ellers blir det en tøff dag til Finland i morgen. Ja, det blir det forsåvidt uansett, men jeg kjenner at litt god søvn før turen er nødvendig.

Ønskemor

 

4 Replies to “På vei!”

  1. Veldig hyggelig 🙂

    Når man snakker sammen på nett som vi har gjort lenge, så er det alltid spennende å se om man faktisk har kjemi. Det vet man ikke før man sitter der ansikt til ansikt og skal sette i gang en samtale. Jeg er glad for at det stemte 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.