• Få nye innlegg på epost

Hjelp

Jeg reiser til Køben i morgen… Jeg klarte ikke la være. Blir veldig slitsomt og hektisk, men sånn må det bli. Nå skal jeg sove noen ørsmå timer før jeg setter meg i bilen mot Gardermoen. Gud så lett og behagelig de har det de som lager barn på den vanlige måten.

Ønskemor

– Posted using BlogPress from my iPhone

14 Comments:

 1. Lykke lykke til vennen! Hjertelig lykke til! Håper så inderlig at du endelig får to streker ;-)God tur! 🙂

 2. Tusen takk… Men nå sliter jeg med å få sove 🙁

 3. Lykke til! Håper spiren sitter som et skudd denne gangen 🙂

 4. Uff da vennen :(Spent? Gruer du deg? Gleder deg? All søvn du kan få er i hvert fall noe…

 5. June: tusen takk :-)Andreas: jeg var og er vel mest stresset. Jeg bestemte meg så plutselig for å dra. Hadde håpet det kom en dag seinere, men det kan man jo ikke styre. Jeg skulle jo egentlig ikke, men det er vanskelig å la være også. Nå har jeg sovet to timer og kjørt bil i 2.5t. Så nå er det tog og fly til Køben, buss tilbake til Oslo om noen timer, sove i leiligheten min i Oslo i natt, og etter det har jeg ikke lagt detaljplanene.

 6. Jaggu stress ja. Men det er litt moro å stresse også. I blandt så. :)Skulle gjerne bedt deg om å slappe av litt mellom alle busser, tog, fly, osv. men vet du nok ikke får slappet av før du er hjemme i leiligheten i Oslo i kveld… Ha en riktig god dag i alle fall, håper alt går som smurt og på skinner så det ikke blir mer stress enn det absolutt trenger å være. Og håper så indelig på at det går veien for deg nå! :)God tur, tvi tvi og lykke til vennen!

 7. Andreas: Ja, stress kan være bra det. Jeg prøver nok å slappe av litt… men lett er det ikke. Tusen takk… vi får jo se om det hjelper…. jeg har gitt opp… går bare på autopilot.

 8. God tur!!hilsen november

 9. Lykke lykke til! Kanskje det er dårlig planlegging, det passer egentlig ikke…. stress mm. som skal til! Jeg krysser alt jeg har i hvertfall 🙂 Gro

 10. November: tusen takk for det :-)Gro: jeg satser på det nå ja 🙂

 11. Önskar dig all lycka! Säg till storken att jobba på ordentligt nu! Kram

 12. Lykke til og god tur!! (dette skrev jeg i halv seks tiden i morges)..

 13. jaaaaaaaaaaatenker på deg:)sandramedhjertetihånden

 14. Her går det unna 😀 Lykke til da!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.