God morgen og god natt!

I dag har jeg stort sett sovet og prøvd å komme meg etter et migreneanfall i natt. Så jeg legger meg igjen nå, lader opp til ny dag i morgen. Fortsatt blendahvite tester, så jeg fortsetter bare å teste. Jeg gir meg ikke med å teste før fredag eller om tanta kommer på torsdag.

 

4 Replies to “God morgen og god natt!”

 1. Jeg holder tomlene for deg. Håper du tester positivt. Mitt storkebarn ligger å småsnorker i rommet ved siden av – i morgen er det akkurat 4 år siden jeg ble inseminert. Min sønn feirer med andre ord bursdag to ganger i året:)
  Du har en vanvittig reise foran deg. Heia deg!!!
  Alt godt,
  Anne:)

 2. Spennende! Krysser fortsatt fingrene og håper tanta holder seg borte. Om det er noen trøst, så hadde jeg blendahvite tester til lenge etter IKM!

 3. Anne: Tusen takk… ja, det har jeg ikke tenkt på, at det blir en feiringsdag til. Ja, det fortjener de. Hva kaller man den dagen? Unnfangelsesdag? Det blir vel bare Jomfru Maria og oss som er blitt inseminert som kan snakke om det og feire det slik da. Men da er vi i godt selskap.
  Takk for lykkeønskninger igjen, hyggelig at du følger med 🙂

 4. Tove: Ja, det er bra dere holder motet oppe for meg. Jeg skal ikke gi meg før på fredag iallefall. Men har ikke mensen kommet da, så får jeg vel bare fortsette å teste litt til da.
  Tusen takk 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.