Hvordan funker pergotime?

Nå har jeg fått høre at pergotime kan gjøre at det tar litt lenger tid før eggløsningen kommer. Er det noen som vet hvor mye lenger tid det kan ta?

 

Ønskemor

4 Replies to “Hvordan funker pergotime?”

  1. Min var to dager “for sen”. Altså, ved de to første forsøkene uten hormoner hadde jeg eggløsning på CD 14, og da jeg tok pergo hadde jeg det på CD 16. Jeg tenker at det er like store sjanser for at det var tilfeldig som at det var pergoens skyld 🙂 Men noe jeg funderte litt på var at det stod “Ved spontan blødning startes behandlingen på eller omkring 5. syklusdag […]” på pakningsvedlegget, men både gynekologen og Lindenberg sier jeg skal starte på dag 3. Lurer på om hvilken dag man begynner kan ha noe å si på når bla.a. eggløsning skjer. Jeg følger bare deres “ordre” og bryr meg ikke så veldig om å finne ut av det, men en er jo ikke frisk om en ikke skal gruble på ALT 😉

  2. Et ønske så stort: Det var jo ikke veldig mye, men det er faktisk litt krise for min del om den blir såpass utsatt ser det ut til. Det kommer jo kanskje litt an på når tante rød kommer, men det kan virke som alt her tikker og går som ei klokka så hun kommer nok akkurat når hun skal hun… trur jeg skal diskutere dette med gynekologen jeg. Jeg vet iallefall at han snakket om å begynne med pergotime på 5. syklusdag…

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.