Klamrer meg litt til gode nyheter!

Det var veldig godt å våkne opp sliten og uopplagt til hyggelige kommenterer på forrige innlegg. To av dere har fortalt at dere har testet negativt den dagen dere forventet mens og til og med en periode etter, selv om dere har vært gravide. Det var jo veldig oppløftende og det gir meg virkelig motet til å fortsette å teste litt til. Men jeg skal innrømme at jeg allerede har begynt å planlegge neste tur til København.

Jeg har bestemt meg for å stå over en syklus etter dette fordi de hadde ikke riktig lege på sykehuset den uken jeg kan ta hsg. Da har jeg bedre tid til å få tatt den før påske. De sier at de MÅ gjøre den undersøkelsen mellom syklusdag 1 og 10, men gjelder det også dersom jeg ikke blir inseminert eller har sex også? Jeg mener jo da kanskje at jeg burde kunne gjøre det senere i syklusen? Jeg skal ringe og sjekke det i dag.

Jeg håper iallefall at jeg får tatt den undersøkelsen før påske og da kommer neste eggløsning nesten garantert i påsken eventuelt kommer den helt på slutten, men da får jeg ta en ekstra dag fri da. Men noe lenger enn det blir det helt garantert ikke. Men tanken på at jeg mest sannsynlig slipper å ta noe mer fri fra jobb frister veldig, samtidig som at det er stor fordel at jeg har fått tatt den undersøkelsen først som øker sjansene litt.

Da håper jeg at det blir litt Københavnpåskeferie. Jeg og mamma prater om å ta noen dager og at vi tar båten fram og tilbake og koser oss maksimalt på turen. Jeg kan tenke meg at det er fint i København i slutten av april jeg. Da kan vi nok virkelig nyte våren 🙂

Det er også flere grunner til at jeg utsetter dette en måned nå. Tanken på å få et barn som blir født i jula eller like før frister ikke så veldig. Både med tanke på at det skal feires bursdag og at ungen blir yngst i klassen. Det siste er ikke avgjørende, men mamma ble veldig glad for at jeg tenkte slik. Da er frister det veldig mye mer med et barn som er født i januar 🙂 Men nå krysser jeg enda fingrene for at det blir i slutten av november da 🙂

16 Replies to “Klamrer meg litt til gode nyheter!”

 1. Håper du lykkes snart!
  Frøkna mi er født 16 desember(hadde termin 27 desember),men er ikke så lett å planlegge når de kommer gitt;)
  Denne gangen har jeg termin i mai:)

 2. mammantiljessica: Ja, det er sant, og det er jo ikke det som spiller størst rolle heller. Jeg kommer til å føler perfekt lykke uansett når det kommer en levende liten baby til verden. 🙂

 3. Litt lurt å tenke sånn når du først har muligheten 🙂 Håper nå på at det blir en novemberbaby jeg da 🙂 Krysser fingre!

 4. Mia ble født 9.desmber, men termin var egentlig 31.desember. Jeg fikk sååå mange negative kommentarer at jeg nesten følte meg uskikket som mor fordi jeg skulle føde barn i desember. Gudhjelpemeg så mye mas om den STAKKARS jenta mi som kom til å være yngst i klassen. Den yngste jenta i klassen min fra jeg gikk på skolen har høy utdannelse og har vært mye mer smart og skoleflink enn meg som er født i juli. Den yngste gutten fra klassen min er kjent toppidrettsutøver. Jeg tror det der går på foreldrene og interessen barnet har for å lære.
  Jeg jobber jo i barnehage og ser hvor mye januar-barna kan kjede seg det siste halve året.
  Fordeler og ulemper med alle aldre 🙂
  Gjør det når det passer hodet og kroppen din best du. Klem

 5. Yvonne: Ja, det er jeg helt enig med deg i. Det er foreldrene det står på. Men moren min er veldig opptatt av dette. Hun jobber som lærer med de aller minste. For meg er ikke det det viktigste argumentet. Men det å få barn midt i jula frister uansett ikke. Også er det det med hsg. Hadde jeg fåt hsg-røntgen før neste eggløsning hadde jeg reist da for å utnytte effekten av undersøkelsen. Nå har jeg bestemt meg for å vente med neste inseminasjon til jeg har fått hsg og det er vel det viktigste argumentet for å vente egentlig. Det står tross alt om en del penger.

 6. Lykke til ønskemor. Har selv hatt 3 forsøk og skal i gang i igjen til sommeren.
  Det kommer når det kommer, og det vil lykkes. 🙂 Så lenge alt er normalter sjansene store for det:-)
  Klem fra mæ. Krysser fingrene for neste forsøk. Et tips kan være å skrive brev for å bearebeide tankene dine. Jeg har skrevet brev til den lille for hvert Danmark besøk, og det føles godt. Dette er noe du også kan vise til barnet når det en dag skal få vite 🙂

 7. Siste dagen jeg testet var på søndag, altså to dager etter forventet mens. Orket ikke svi av flere tester for jeg følte vel på meg at mensen var like rundt hjørnet. Jaggu kom ikke mensen i dag. Da er det bare å forberede seg til inseminering om 14 dager. :o)

 8. QueenBee: Tusen takk for det. Ja, jeg har ikke mistet troa og håper fremdeles jeg skal få det til i år. Jeg venter tanta i morgen, så jeg venter til fredag med å konkludere noe mer for denne gangen egentlig. Det kjipeste er å måtte ta fri fra jobben, så jeg det er bra det blir påske til neste tur og muligens ramler det inn på en helg etter det også 🙂 Satser på det.
  Jeg har begynt å tenke at jeg skal lage et scrapbookalbum der jeg skal skrive ned litt tanker i tillegg til å dokumentere turene i bilder.

 9. Krysser fingre for at lillefrø sitter 🙂 Liker godt bloggen din! SÅ her har du fått en ny leser i allefall!! Følger med i spenning sammen med deg! KLem klem

 10. Ida: Tusen takk, det var veldig hyggelig at du liker bloggen min 🙂 Jeg trur nok desverre at det ikke er noen spire nå. Men da får jeg en fin tur til København i Påska.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.