Hjemme igjen!

Ja, jeg kom meg hjem i går altså… men jeg var altfor sliten til å skrive noe som helst. Dette var rett og slett den aller mest slitsomme turen til København av alle turene mine. Jeg tør ikke tenke på hvordan det hadde vært om jeg skulle ta bussen begge veier som jeg i utgangspunktet hadde bestemt meg for eller om jeg ikke bodde i Oslo akkurat nå. Det hadde rett og slett ikke gått. Jeg hadde iallefall ikke kommet meg på jobb i dag. Det var bare så vidt jeg orket å jobbe i dag. Jeg føler meg mørbanket i underlivet etter follikkelreduksjonen og fortsatt rimelig tett i nese, bihuler og ører. Ørene verker og det var ikke særlig artig å kjøre fly i denne tilstanden kan jeg love dere. Men hva gjør man vel ikke for å få oppfylt den store drømmen.

Når det gjelder det, så kan jeg vel ikke si at jeg har den helt store troa denne gangen heller. Jeg har liksom gitt opp å tro. Mamma sier at hun kjente det veldig fort når hun ble gravid, og jeg skal innrømme at nå kjenner jeg mye, men jeg trur nok det heller kommer av follikkelreduksjonen enn noe annet. Jeg hadde igrunnen ikke tenkt så mye på hva de faktisk skulle gjøre når de tok ut eggene. Men jeg regner med at det er det samme de gjør når de tar ut egg til ivf? Det gikk jo egentlig veldig raskt, og jeg kjente jo litt, men det var først da jeg kom til Stork og skulle ta av meg trusa at jeg skjønte at han faktisk hadde vært litt “voldsom” med meg. For da var det masse blod i trusa og jeg hadde jo ikke med noe skift og de som skulle inseminere meg syntes det så ganske vondt ut det han hadde gjort med meg. Ja, det var faktisk to damer som skulle inseminere meg, eller en som skulle gjøre det for første gang og som skulle lære det. De valgte vel meg siden jeg begynte å bli ganske vant med dette og det var greit for meg. Etter insemineringen var det igrunnen bare å komme seg til første og beste hennes og mauritz butikk for å handle truse og strømpebukse. Så hadde jeg altfor mange timer (tre) igjen til flyet gikk, men jeg bare stabbet meg igrunnen til flyplassen og gaten. Jeg tok mange pauser underveis og sloknet som et lys da jeg var kommet til gaten og ble liggende der på en benk. Så spennende ble denne Købenturen.

Men jeg har jo fremdeles ikke vist dere bildene fra den forrige turen jeg var på. Det var en knallfin tur. Skal prøve å få lagt inn bildene snart og fortelle litt om en hyggelig dag som turist i godvær i Køben. Nå skal jeg slapppe av litt trur jeg.

Ønskemor

3 Replies to “Hjemme igjen!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.