Temakveld i Tønsberg

Jeg skal holde foredrag!Gravid uten mann temakveld banner
Sted: Tønsberg
Tid: 30. januar 2014 klokka 18.00
Påmelding: Her

Etter at jeg kom i kontakt med FertiliTeam og hun som står bak Fertil.no, så har jeg blitt spurt om ikke jeg kunne tenke meg å holde foredrag for single damer som ønsker barn, og jeg er jo ikke vanskelig å be om slikt. Jeg har jo allerede stått offentlig fram i media om hva jeg driver med, og har bare positive erfaringer med det. Jeg har fått så mange tilbakemeldinger fra andre single damer med barneønske om at jeg har hjulpet dem godt igang.

Derfor har jeg tenkt at en rekke med foredrag kunne være aktuelle å holde. Foredraget jeg starter med, handler om veien fram til det første forsøket. Jeg har også flere foredrag i tankene, og som jeg kommer tilbake til. Men dette foredraget skal handle om:

– Valg: Hvordan vet jeg om dette er det rette for meg? Hva må jeg ta stilling til før jeg går igang? Hvilke dilemmaer kan dukke opp? Jeg ønsker å gi deltakerne noen teknikker de kan gjøre for å enklere komme fram til det rette valget.
– Valg av donor. Åpen/anonym? Utvidet profil eller ikke? Privat donor? Skal klinikken bare få velge? Hvor mye ønsker du å vite? Hvordan kan dette valget påvirke barnet som vokser til? Hvordan treffe det rette valget for meg?
– Klinikker og land. Hvor kan man få behandling og hva slags behandling kan man få i forskjellige land? På dette punktet har jeg tenkt å gjøre litt grundig forarbeid, for her har jeg jo en del jeg ikke kan så mye om akkurat nå. Jeg kjenner de klinikkene jeg har vært hos, men det er jo mange steder jeg ikke har vært. Jeg håper på å kunne dele ut et materiell på dette som deltakerne kan ta med seg hjem, slik at de lett kan finne den klinikken som passer best. Jeg har heldigvis et stort nettverk med single prøver som har vært rundt om i verden som kan hjelpe meg med dette punktet.
– Hvilke undersøkelser bør jeg gjøre på forhånd? Hva kan jeg få gjort i Norge og hvem henvender jeg meg til?

Ellers håper jeg det er tid for litt åpen diskusjon og muligheten til å stille spørsmål. En annen bonus med en slik kveld er jo også at det er en gylden anledning til å bli kjent med andre i samme situasjon. Jeg må si at mitt nettverk av andre prøvere er gull verd for meg i den situasjonen jeg er i nå, så jeg håper på at flere får muligheten til å danne sine nettverk.

Nå håper jeg at så mange som mulig ønsker å komme på foredraget mitt. Så meld dere gjerne på, og om dere kjenner noen andre som kanskje kunne tenke seg dette, så tips dem gjerne. Dersom du er usikker på om tiden passer for deg, men allikevel er interessert, så gi meg gjerne tilbakemelding, så kanskje det går an å få til noe mer. Kanskje annet sted og tid?

Hva synes dere om dette? Trur dere det blir bra? Jeg er interessert i alt av tilbakemeldinger!

Mange klemmer fra Ønskemor

13 Replies to “Temakveld i Tønsberg”

    1. ja, jeg er jo egentlig vant til å stå å snakke til grupper, så det skal jeg klare… det er uansett litt mer heftig å komme på tv synes jeg, så dette skal gå fint 🙂 Nei, de færreste vet jo om de har noen venninner det gjelder før de allerede har fått barn. Det er ikke så mange som forteller at de prøver.

    1. Hva mener du? Som kjæreste? Jeg er ikke helt i “datingmodus” mens jeg prøver å få barn selv, men dukker det opp en kjekk kar, så spiller det ingen rolle om han har barn eller ikke. Men min drøm om å gå gravid og amme mitt eget barn er veldig sterk og forsvinner nok ikke selv om det kommer andre barn inn i livet mitt.

        1. Nei, jeg er 36 år nå. Jeg regner ikke med at jeg møter en som ikke har barn fra før egentlig. Sannsynligheten er iallefall veldig liten. Jeg ser uansett på det som en bonus. Jeg er lærer, og veldig glad i barn og ungdom. Men jeg ser helt klart at det kan by på noen ekstra utfordringer. Men det vet man ikke før det er aktuelt og da tar man det som det kommer og gjør det beste ut av det. Men i sum synes jeg det bare er fint. Det eneste jeg kanskje er litt redd for er om jeg da skal få barn sammen med denne mannen og han har vært gjennom mange fødsler før med tidligere kone, også er alt helt nytt for meg. Jeg vet ikke om jeg liker tanken på at han skal være “ekspert” på det som skjer med kroppen min. Men det ville sikkert gått bra det også. Det er så vanskelig å tenke seg en situasjon som pr. dags dato ikke er noe stort tema 🙂

    1. Ja, jeg kjenner noen som har reist dit, så jeg kommer til å få litt info fra dem om hvilke erfaringer de har, og jeg kommer til å ta kontakt direkte med klinikkene for å høre mer om hva de har å tilby. Jeg har også hørt om noen som har brukt klinikk på Kreta. Kanskje man skal starte med fertilitetscharter? 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.