Hjemme igjen. DPO 5

Så var vi hjemme igjen. Det var så utrolig deilig å sove i egen seng. Og det var deilig å kunne sove ut. Storkfrøken sov helt til nesten ni og det gjorde jeg også. Normalt er jo jeg den som våkner først av oss. Jeg er veldig a-menneske og får alltid gjort så mye på morningen, så det er en tid jeg ikke liker å kaste bort på søvn. Da legger jeg meg heller tidlig, for på kveldene er jeg alltid så innmari trøtt at jeg aldri får gjort noe særlig fornuftig allikevel.
På søndagen var Storkfrøken hos besteforeldrene sine. En dag jeg skulle utnytte til fulle hadde jeg planer om. Men du, så sliten jeg var. Jeg fikk nesten ikke gjort noe av alt jeg hadde planlagt. Gikk bare rundt meg selv og var deppa og sint på universet. Jeg er nemlig så sikker på at dette forsøket ikke går, og jeg har definitivt ikke en krone til å bruke på å bli gravid. Med dette forsøket setter jeg den siste spikeren i prøverkista mi. DET er deprimerende det. Når man i tillegg er ekstremt sliten og har et lass av oppgaver som skulle vært gjort, er det lett at verden rakner litt. Jeg lot den rakne i et voldsomt raseriutbrudd på den teite oppvaskmaskinen på kjøkkenet. Jeg kunne jo tillate meg et raseriutbrudd synes jeg, siden ingen så meg. Hadde Storkfrøken sett det, så hadde hun nok blitt redd. Men hadde Storkfrøken vært der akkurat da, så hadde jeg bare gått rolig ut av kjøkkenet og “glemt” den hersens oppvaskmaskina til jeg hadde fått roet meg. Men noen dager er det litt godt å være alene og kunne slippe løs litt energi og frustrasjon på den måte.

I dag er jeg allerede kommet til dpo 5. Eller 5 “days past ovulation”. Eggene ble satt inn på dpo 2. Så nå er jeg allerede godt igang med ttww (the two terrible week wait). Jeg hadde somlet med å bestille tester, men fikk endelig gjort det på søndag, så nå er de på vei til meg i posten. Så snart er jeg i gang med min daglige testing, som faktisk roer meg ned. Mathilde, legen på Maigaard, skjønner nok at jeg frister til å teste før testdato siden hun så litt strengt på meg og sa at nå måtte jeg ikke falle for fristelsen og teste før tiden. Det er 10.september som er den offisielle testdatoen. Men det med testing gjør jeg jo akkurat som jeg vil med. Det kan jo ikke skade. Jeg venter definitivt ikke til testdato uten å teste.

Nå får jeg hive meg rundt å gjøre litt. Ny arbeidsdag kaller. I dag skal vi ha utedag på stranden med elevene. Jeg elsker slike utedager.

Ønsker dere en god dag.

Klem fra Ønskemor

3 Replies to “Hjemme igjen. DPO 5”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.