Smuksak

Da jeg var i Århus, kom jeg over flere butikker som jeg bare elsket. En av dem var Smuksak (link). Der handlet jeg blant annet to bamser:

20140723-IMG_5047Jeg kjøpte disse to, for drømmen min var jo tvillinger, og en av hver, gutt og jente. Derfor tenkte jeg at disse bamsene vill fylle drømmen min. Dette er første barnesuveniren jeg har handlet på noen av reisene mine. Jeg har stort sett handlet med meg en liten suvenir, men bare til meg selv. Denne gangen derimot, klarte jeg ikke la være å handle litt til baby også. Kanskje jeg innerst inne visste at det skulle gå denne gangen og at det var noen som skulle få bruk for det jeg handlet?

Damen som jobbet der da jeg handlet var utrolig hyggelig og kanskje det var henne som hadde laget mye av det jeg handlet? Jeg fikk nemlig en gave med på kjøpet (Butikken er drevet av et fellesskap av håndverkere som selv står i butikken for å selge sine produkter).

Hun sa at jeg kunne velge en rangle som jeg kunne få. Da hun skjønte at jeg drømte om tvillinger, så sa hun jeg kunne få to. Men jeg klarte ikke å få meg til å ta to. Hun skal jo leve av det hun lager også. Så jeg valgte en rosa rangle. Tanken var kanskje at jeg kunne gi den til min niese dersom jeg ikke ble gravid? Men innerst inne var det kanskje noe som sa meg at det var nettopp denne jeg kom til å trenge selv, og ikke to, men en. Jeg vet ikke. Jeg blir iallefall veldig glad når jeg ser denne ranglen i dag.

IMG_5213Dersom noen av dere noen gang skal til Århus, så anbefaler jeg virkelig å oppsøke denne butikken. Det er så mye nydelige ting der. Jeg kunne gått helt amok dersom jeg hadde hatt økonomi til det.

Butikken ligger i Borggade 10 i den koselige, gamle delen av Århus. Jeg elsker å gå rundt i de gatene. Jeg gleder meg som en unge til å trille rundt der på mitt lille gull neste sommer.

Ta gjerne en titt på nettsidene: www.butik-smuksak.dk

 

Mange klemmer fra en tvers gjennom lykkelig Ønskemor

 

PS: Om et par dager, skal jeg dele en rabattkode med dere som leser bloggen min, til en nettbutikk som selger det meste som trengs (og ikke trengs) til baby og barn. Så følg med!

 

4 Replies to “Smuksak”

  1. Det er så koselig å lese innleggene dine om dagen 🙂 det lyser av alt du skriver at du er så lykkelig , og det fortjener du så innmari 🙂 gro

  2. Helt enig med Gro 🙂 Så kjekt å oppleve at du omsider kjenner på gleden… 🙂 Det er deg så vel unt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.