HSG-undersøkelse… endelig

Endelig har jeg fått ordnet hsg-undersøkelse! Jeg fikk time allerede denne syklusen. Fritt sykehusvalg er en fin ting. I neste uke på bursdagen min skal jeg ta den. HURRA! Nå ble jeg plutselig litt i villrede om jeg skal gå for inseminering denne syklusen da, eller om jeg skal vente til neste. Jeg får tenke litt på det. Det er jo nesten for dumt å vente da? Samma om det er julefødsel eller ikke vel… bare det blir fødsel 🙂 HURRA igjen… trippelHURRA!!!

Klem fra en litt gladere Ønskemor

6 Replies to “HSG-undersøkelse… endelig”

  1. Hviilken mnde i året barnet er født på spiller jo egentlig ingen rolle!
    JA, det kan nok være litt kjipt å være yngst i klassen osv, men hallo.. Noen må jo være det uansett 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.