Jeg fikk det plutselig for meg…

At jeg skulle kaste ut denne digre tv-reolen og male veggene i stua mi:

IMG_5382Så nå ser det slik ut. I helgen blir det malejobb på meg.

IMG_5386

Utrolig hva slags innfall ei gravid dame kan få. Om å gjøre å få gjort unna mest mulig før kroppen ikke orker mer og til babyen kommer.

Klem fra Ønskemor

 

 

7 Replies to “Jeg fikk det plutselig for meg…”

  1. Den ruvet godt den tv-reolen, ut ifra bildet så ble det mye mer åpent, så ut som du fikk en del bedre plass

    1. ja, men jeg har stort oppbevaringsbehov også, og det blir jo ikke mindre når lille tulla kommer, så jeg må nok ha inn noe som gir kanskje enda bedre lagringsplass. Så er ikke sikkert det vil føles så varig. men skal iallefall bli godt å få malt disse tapetene.

    1. Sense fra Jotun skal være veldig bra. Men skader aldri å lufte godt. Jordmor var mest opptatt av at jeg luftet godt og ikke hva slags maling jeg brukte. Men de sier at sense skal være det beste. Sikkert tusen forskjellige meninger om dette. Jeg er mest opptatt av å ikke bruke oljebasert.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.