31 uker (med video)

I dag feirer magen min og meg 31 uker sammen. Hurra! Jeg må virkelig si at tiden går fort nå. På et merkelig vis har graviditeten gått sakte. Men nå om dagen synes jeg ikke jeg merker at uken har gått for hver gang jeg markerer ny uke passert. Vips, så har jeg henne i armene…. jeg skal ikke bli stresset, men nå begynner jeg å kjenne at det er litt lettere sagt, enn gjort.

Jeg tenkte å markere denne milepælen med noe jeg aldri har gjort før. Jeg kjenner litt sånn skrekkblandet fryd for å vise fram magen min på film. Men jeg hadde så lyst til å vise dere bevegelsene. Det er ikke lett å få vist bevegelsene på film, og jeg vet ikke hva dere klarer å få ut av den. Men jeg prøver. Jeg har prøvd i flere timer å få til noe bra, men det er så typisk at når jeg setter på filmingen, da stopper bevegelsene. Men i denne filmen kom det da noe.

Ser dere bevegelsene i det hele tatt? Her er det mest bevegelse på hele magen (romstering eller noe?), men litt før 40sek ut i filmen kommer et godt spark opp til høyre.

Klem fra Ønskemor

9 Replies to “31 uker (med video)”

 1. Haha, så d godt på slutten av videoen ja. Ser litt freaky ut, men er sikkert bare morsomt når man opplever det selv! Ellers vart stua di veldig fin uten den tv-reolen, gleder meg til å se hvilken farge du skal male den i!

  1. hehe… ja, jeg har også alltid tenkt at det ser veldig freaky ut når jeg har sett slike videoer av andre. Og det har vært en av tingene jeg faktisk har gruet meg til ved graviditeten. Men å oppleve det, er bare helt fantastisk og absolutt ikke ekkelt i det hele tatt. Nesten så jeg gruer meg til hun er ute og jeg ikke skal kjenne det lenger.

   Jeg skal egentlig bare male det egghvitt, så ikke så spennende egentlig. OG jeg må nok ha inn en ny tv-reol som rommer godt med bøker, servise og barneleker, så det kommer nok inn noe annet som tar stor plass også. Men denne reolen var jeg så lei av nå, så jeg gleder meg til å få inn noe nytt.

 2. Hele kommentaren min er klippet bort – utenom det første ordet, bare så du vet det. Muligens noe nett trøbbel med kommentarfeltet?

 3. Jeg tror jammen det skjedde igjen! Skrev en lengre kommentar til (skrev den forrige på nytt), men ser igjen at det meste ble borte…hmmm…

 4. Du, jeg ser at det har skjedd hver gang jeg har brukt figurer og symboler, som i iOS8 (iPAD). Bare slett kommentarene mine 🙂 Jeg så bevegelse flere ganger – heldige du som klarte å fange de opp på film 🙂

  1. Ja, nå slettet jeg to kommentarer. Jeg kan ikke gjøre annet enn å vente på at programvaren oppdateres, for det er helt sikkert en feil som vil bli rettet ved neste oppdatering. Men da skylder jeg på Apple så lenge. Jeg liker å finne problemer med epleprodukter 😉

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.