Stellevesken min

Nå på nyåret var det salg på Barnas Beste Butikk her i Sandefjord og jeg hadde et gavekort fra tanta mi på 400 kroner. Jeg visste akkurat hva jeg skulle handle for det gavekortet. Nemlig skilpaddenattlampa jeg har ønsket meg siden jeg, full av lykkehormoner, dagen etter ordinær ultralyd, oppdaget den og tårene rant.

MEN, det er ikke barebare å komme seg ut av en slik butikk igjen med kun det man hadde planer om å handle når det er salg og det er så mye man trenger. Så denne stellevesken ble også med meg hjem og jeg gleder meg SÅ til å bruke den. Ikke nok med at jeg synes den er lekker. Den har også masse praktiske rom og har plass til mye.

IMG_5406

Jeg vurderte jo lenge å kjøpe en som hørte til vognen. Men jeg er så glad for at jeg ikke gjorde det. Denne kan jo brukes som en veske også uten at noen tenker over at det egentlig er en stelleveske.

Stellevesken er fra Ryco og heter Sienna. Den koster 599,- ny, men jeg fikk 20% rabatt.

Kommentarfeltet:
Jeg har fått tilbakemeldinger fra et par lesere om at det er noe som er galt med kommentarfeltet mitt. Det går an å kommentere, men noen opplever at nesten hele meldingen blir kuttet bort. Jeg aner ikke hvorfor det skjer, men det er spekulert i om det er fra ios (ipad) det skjer. Mulig det har noe med noen tegn å gjøre. Men fint om dere gir tilbakemelding til meg om det skjer igjen, for jeg kan ikke se det. Jeg vet heller ikke helt hvordan jeg skal få fikset feilen. Håper wordpress snart finner feilen og kommer med en oppdatering.

Nå skal jeg snart på bassengtrening for gravide, noe jeg har gjort hver mandag siden november. Deilig for en vond rygg som trenger å bevege på seg.

Håper dere har en fin dag og jeg ønsker alle en strålende uke.

Ønskemor

4 Replies to “Stellevesken min”

  1. halve meldingen min forsvant også en dag jeg kommenterte. jeg kommenterte fra Windows phone, så det gjelder tydeligvis flere. kommentaren på innlegget når du hadde fjernet reolen i stua 😛

    1. Ja, når du sier det nå, så ser jeg jo egentlig at den stopper litt sånn midt i. Dette må jeg prøve å finne ut av. Ikke gøy når det er slik.

    1. Ja, jeg vet det. Men for min lommebok, så koster de dessverre altfor mye. Og det er jo ikke veldig lenge man egentlig bruker en stelleveske, så jeg slo fra meg ganske raskt å handle fra Storksak. Men jeg har helt klart noen lekre favoritter blant dem.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.