Jeg er nominert til årets mammablogg!

For noen uker siden fikk jeg en veldig overraskende og hyggelig e-post fra mammanett der de oppfordret meg til å melde meg på i kåringen til årets mammablogg. Og det rare var at det hadde jeg nettopp gjort! Men jeg syntes det var veldig stas at de VISSTE om meg, bare det…

Uansett da. Så er det NÅ det gjelder. For å komme videre til neste runde i denne kåringen, så trenger jeg nemlig hjelp av dere lesere. Det er nemlig om å gjøre å være blant de 20 som får flest sms-stemmer. Da vil en jury avgjøre hvilken plass bloggen kommer på.

Nå er jeg ikke noen 18 år gammel gravid/mamma-blogger, og så langt unna de store bloggerne du kan komme. Jeg er bare en skarve middelaldrende dame som har begynt å skrive litt om sitt aller største ønske (som endelig går i oppfyllelse). Så i utgangspunktet, trur jeg ikke at mine lesere er mange nok eller av dem som kommer til å kaste seg over mobiltelefonen og stemme, men hey… det er lov å ønske seg, er det ikke? Hvis dere vil hjelpe meg med det, så vil jeg være evig takknemlig.

Det er ikke premier som frister aller mest med en slik kåring egentlig. Men bare tanken på at kanskje en jury skal bedømme min og 19 andre blogger og kanskje jeg kan få litt tilbakemelding på bloggen min. DET hadde vært skikkelig stas det.

Så det beste jeg kan gjøre nå, er å publisere dette innlegget og håpe at jeg har mange flotte lesere (ja, det vet jeg jo egentlig at jeg allerede har da) som vil hjelpe meg littegrann nå.

Min blogg er nummer 23 på lista over de nominerte og for å stemme på meg, så må du sende sms til 2012 med denne teksten: mblogg23

Når du stemmer, så vil du være med i trekningen om fine premier:

stem_premier

 

På forhånd vil jeg bare si masse tusen takk, og del gjerne denne bloggen på facebook og hvor som helst og oppfordre andre til å stemme også. Da ville jeg blitt utrolig glad da 🙂

Klemmer fra Ønskemor

Edit: PS: Jeg ser at det er flere som har hatt problemer med at kommentarer bare blir publisert med halvparten, eller mesteparten kuttet bort. Jeg aner enda ikke hvorfor. Håper det blir bedre. Fint om dere fortsatt gir beskjed om det skjer igjen.

11 Replies to “Jeg er nominert til årets mammablogg!”

 1. Du, på mammanett står det bare mblog23 (altså kun med en g) som kode bak navnet ditt. Kan det bli feilregistrering om man tar med en g for mye eller lite tror du?

  3 kroner var ikke dyrt for en melding. Du er en ærlig og trofast blogger som gir mye av deg selv, så jeg håper du får velfortjente stemmer!

  1. Åhhh… tusen takk for fine ord
   Ja. Jeg har gitt beskjed til mammanett om trykkleifen på min og noen andres blogger. Håper de retter det raskt. Jeg prøvde å stemme på begge måtene og på den med en g, så fikk jeg feilmelding tilbake at det var en ukjent kode. Så man blir ikke å stemme utallige ganger feil. Jeg håper ikke de trekker 3 kroner for de feilmeldingene da.

  1. Tusen takk. Helt klart, men nå er ikke nåløyet for å bli nominert så veldig lite da. Så jeg hadde også blitt kjempestolt og glad om jeg ble blant de 20 som gikk videre.

 2. Tilbaketråkk: -18,5 – Mittstorkebarn

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.