-18,5

I dag er det fantastisk flott ute! Kaldt, vindstille, sol og det knirker deilig under føttene når man er ute og går. Det minner meg om at jeg trenger en vognpose til lillegull og jeg titter på babyshop som har tilbud på flere. Jeg har hele tiden tenkt at jeg vil ha voksi, men de er ikke på tilbud nå, og er kanskje ikke så lett å få gode tilbud på heller?

Nå er alle fra Easy Grow på salg med 40% avslag på babyshop og da kan man få veldig fine priser for god kvalitet. Jeg har jo bodd i Folldal, som ofte blir nevnt som Norges kaldeste plass, så jeg VET hvor viktig godt utstyr på vinteren er for egen del på slike dager som vi har i dag. Da må jeg si at dun er et absolutt must. Jeg har selv vintersovepose i dun, og elsker å ligge i den (nesten hele året). Den både puster, føles som “ingenting” og varmer godt når det er kaldt, men blir sjelden for varm. Så derfor ser jeg på Easy Grow Nature. Jeg synes den virker veldig bra og kan åpnes helt opp foran ser det ut til.

Easy Grow NatureHer er link til Easy Grow Nature på Babyshop.

Jeg vurderer også Easy Grow Hood.

Er det noen som har noe erfaring med disse? Jeg hører gjerne på råd og anbefalinger fra dere flotte lesere.

En annen fin ting med slike kalde, vakre dager er at man får mulighet til å desinfisere alt av tekstiler. Jeg vet at man blir anbefalt å ikke skaffe dyner, puter, madrasser og slikt til baby brukt, men jeg har allikevel gjort det. Har fått fra folk jeg kjenner, og det ser ut til å ha bli brukt veldig forsiktig. Madrassen har jeg kjøpt ny da. Til gjengjeld har jeg satt alt sammen ut i kulda nå for å få drept alt som er av basilusker og smådyr. Der blir det stående til kulda gir seg.

IMG_5409

Også har jeg tatt bilde av utsikten fra stua mi i dag. Man må jo bare bli glad på slike dager?

IMG_5411

Vakkert, eller hva?

Kommentarfeltet
Jeg har fremdeles problemer med kommentarfeltet ser det ut til. Jeg opplevde selv at en del av kommentaren ble slettet da jeg forsøkte å kommentere fra telefonen. Så jeg tror problemet gjelder først og fremst fra telefon/nettbrett. Alt etter en smiley forsvant. Men jeg trykket tilbake, så kom det fram igjen. Da slettet jeg smileyen og da ble alt publisert. Så rådet er: ikke bruk smileys og andre ikoner, og kopier gjerne meldingen før du publiserer, for sikkerhets skyld (kjedelig å skrive alt på nytt om det skulle forsvinne noe).

Ønsker dere alle en strålende helg!

Klemmer fra Ønskemor

Ps: Har du husket å stemme på meg til årets mammablogg? Det er fremdeles mulig: Send “mblogg23” til 2012 og det er lov å stemme flere ganger 😉 Jeg er litt lei for at de måtte gjøre det på den måten for det koster 3,- pr stemme. Men hey, det er fine premier å vinne til dere også, og årsaken til at de har gjort det slik, er at da unngår man juks med stemmegivningen og DET er jeg faktisk veldig glad for.

6 Replies to “-18,5”

 1. Hei igjen ønskemor

  Vi hadde Easygrow til tvillingene. Husker ikke helt hvilken modell, men den kunne åpnes helt opp, og forlenges. Lignet på den som heter Hood. Vi fikk tilbakemelding fra barnehagen om at det var den beste posen de hadde vært borti. Vi var i alle fall veldig fornøyde, og kan trygt anbefale den videre. Vi både vasket dem i maskin, og tørket dem i trommel.

  Lykke til med valget!

  1. Så godt å høre. Virker som at alle skryter av Voksi, men at de ikke har noen erfaringer med Easy Grow. Alle som har erfaring med Easy Grow skryter av den, og når til og med barnehagen skryter og sier at det er den beste, så er det sikkert noe i det 🙂 Takk… høres ut som bra kjøp 🙂

 2. Har ikke prøvd easygrow, men voksi har to glidelåser foran som gjør det mye enklere å få de ned i posen når de er litt større(2-3år) 🙂 kjenner ei som er fryktelig irritert på posen sin fordi den bare har en glidelås foran og derfor så vanskelig å få barnet nedi.
  Vet at barnas hus og barn og utstyr(kun i porsgrunn og skien) har hatt de på tilbud før jul. Jobber selv på barn og utstyr men jeg tror nok ikke vi skal ha noe tilbud på de utover våren 🙁 for voksi er helt supre poser 🙂

  1. Tusen takk for innspill! Nå har jeg hørt med folk jeg kjenner rundt omkring på facebook og ellers. De som har erfaring med både voksi og easy grow sverger visst til easy grow stort sett, så med 1000 i rabatt, så bør jeg nok slå til. Nå har Easy Grow bare en glidelås foran, men den som voksi kan åpnes helt opp, slik at den kan legges ut på gulvet som et teppe. Jeg er ikke i tvil om at Voksi også er et godt alternativ, men pris tatt i betraktning, så blir det nok Easy Grow Nature på meg.

 3. Hei! Jeg har erfaring med både voksi og easy grow og er ikke i tvil om hva jeg foretrekker: EASY GROW! Og det med god margin. Vi solgte faktisk vår voksipose da babyen var så kald på føttene og på rompa og kjøpte easy grow som storebror har. I dag sov han ute i nesten tre timer i 10 minusgrader og det i bare strømpebuksa og body og en tynn fleecejakke og var god og varm da han sto opp! Digger disse posene!!! Særlig muligheten for å snøre skikkelig igjen 🙂

  1. Så godt å høre. Etter å ha hørt med flere jeg kjenner, så ender jeg nok på Easy Grow Nature. Iallefall om jeg klarer å få til å betale 1400 kroner nå i helgen for å få med meg rabatten. 🙂 Alle som har erfaring med både Easy Grow og Voksi, sier det samme som deg, og da må jeg jo tro det er noe i det 🙂 Så tusen takk for innspill 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.