Note to self:

Da jeg endelig hadde klart å bestemme meg for at jeg ville kjøpe vognpose og at det var Easy Grow Nature jeg ville ha, så gikk jeg inn i nettbutikken til Babyshop bare for å finne ut at de var helt utsolgt for denne vognposen i alle farger. Typisk. Så mitt “note to self” i dag er at når det er et godt tilbud, så handle med en gang og ikke vent.

Dermed ble det Easy Grow Hood. Jeg trur ikke den er like god, men den er nok god den også, og den fantes i svart, som tross alt passer bedre til vogna mi (jeg prøver å se det positive i det hele).

Så da ble det denne jeg endte opp med:

easygrow-vognposer-hood-sort

Finnes fremdeles på babyshop her.

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Note to self:”

 1. Mener det er denne vi har hatt, og den har blitt brukt i pulk uten antydning til kalde barn, så tror nok den vil holde:)

  1. Ja, jeg trur også at jeg kommer til å bli veldig fornøyd med denne. Den andre var hakket bedre, men denne trur jeg også er veldig bra. 😀 Har bare hørt skryt av disse posene fra Easy Grow.

  1. Ja, jeg er helt sikker på at denne også er veldig god. Sikkert ikke mye som skiller de to. Men den andre har noe bedre kvalitet i dunene. Når det er veldig kaldt har slikt mye å si. Men da skal hun sikkert ikke være så mye ute uansett.

   Jeg har bestilt Emmaljunga Duo Edge i fargen Dakar og gleder meg som en unge til broren min får hentet den i Karlstad. Den har kommet på lager, og en kollega av broren min som bor i Karlstad har hentet den ut fra lageret. Så nå står den privat der og venter på å bli fraktet hit. Kjenner at jeg begynner å stresse litt med å få den i hus. Broren min sier at han regner med det blir en tur innen termin… hehe… mannfolk tar visst det med termin mye roligere enn oss damer.

 2. Se ikke bort fra at dette var en blessing in disguise. Jeg kjøpte denne ved en tilfeldighet (fant en som var veldig pent brukt), og jeg elsker den! Den er så varm, og holder selv på de kaldeste dagene. Og langt viktigere, datteren min elsker den. Hun koser seg glugg ihjel i posen og legger seg til rette og sovner kjemperaskt når hun kommer ned i vogna. Det eneste er at hvis det blir en varm vår, så kan den fort bli for varm. Datteren min er født i mellomeuropa i februar og det tok ikke mange ukene før den ble for varm og hun kokte i den. I såfall kan jeg virkelig anbefale høst/sommer/vårposen fra Easygrow. Jeg ville hvertfall hatt det i bakhodet hvis det dukker opp en brukt på Finn. Ellers funker det fint med dyne/tepper når våren kommer også

  1. Nja… jeg trur ikke det er veldig mye som skiller de to, så det hadde nok uansett ikke spilt så stor rolle. Nyprisen på dem skilte en del, mens rabatert pris ble veldig lite prisforskjell. I og med at nyprisen skiller en del og at Nature er toppmodellen, så er det nok bedre kvalitet på dunene og tetthet på dunene i den som kostet litt mer. Det kan ha mye å si når det er veldig kaldt. Men til vårt bruk, så trur jeg kanskje ikke det skiller veldig mye. Det blir nok bra.

   Jeg har kjøpt den først og fremst med tanke på neste vinter, for jeg håper ikke været blir slik at vi trenger den lenge nå på våren. Når det gjelder resten av året, så tenker jeg at jeg skal klare meg uten vognpose. Som du sier, så kan dyne og tepper funker helt fint når det ikke er for kaldt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.