Uke 19. Kanskje jeg er halvveis allerede nå?

Nok en uke er passert i graviditeten min. Formen er bedre, men ryggen er verre og jeg ER kjempesliten. Regner med at tvillingene har det bra i magen for jeg kjenner mye bevegelse. Det er rart å tenke på at jeg kanskje har halvgått svangerskap nå. Det er ikke mange tvillinggravide som går lenger enn til uke 38 og dit er jeg kommet halvveis nå faktisk. Om en uke er jeg halvveis til termin.

Etter ultralyd i uke 18 er det vel obligatorisk med en liten facebookoppdatering med avsløring av kjønn? Dette bildet laget jeg. Jeg prøvde virkelig å finne noe blått. Men jeg liker vel ærlig talt ikke blått så veldig godt, så det ble deilig brunt. Jeg eeelsker naturtoner.

I løpet av den nærmeste måneden så bør jeg begynne å få ting på plass. Iallefall tvillingvogn, fødebag og bilseter. Bilseter har jeg nesten klart. Må bare reise til ei venninne i Moss for å hente det ene. Det henter jeg i romjula. Bør vel komme meg opp på loftet og hente det jeg har fra den første tiden til Storkfrøken også.

Synes du det er for tidlig å gjøre ting klart allerede nå? Når det gjelder tvillingsvangerskap, så er det så mye som kan skje, at jeg tør ikke la være. I beste fall blir jeg bare så sliten på slutten at alt er et ork. I verste fall blir de født veldig for tidlig. Eller kanskje noe midt i mellom som at jeg blir innlagt over lang tid eller iallefall ikke får lov til å gjøre så mye. Da er det veldig greit med alt som er gjort. Målet mitt er at alt skal være klart til uke 25. Jeg tenker at jeg kommer til å være glad for det siden uansett. Bedre føre var enn etter snar er det noe som heter og det tror jeg er et godt motto i disse dager.

En viktig ting jeg IKKE er tidlig ute med, er julegaver. Jeg har faktisk bare kjøpt én eneste som skulle sendes. Men har jeg fått sendt den? Nope. Mottager er varslet om at den kommer i romjula. Sånn er det bare. Har ikke rukket eller orket alt jeg hadde ønsket. Det er kanskje noe av grunnen til at jeg nå begynner å stresse med alt som må være klart til fødsel også. Jeg VET jo nå at jeg ikke har ressurser til å få til alt jeg gjerne skulle få til. Knapt nok alt jeg MÅ få til. Så jeg kjenner virkelig presset.

Derfor har jeg ikke tid til å sitte her og skrive mer. Jeg må ut og handle og komme meg innom posten og få sendt noen julekort og den pakken. Viktigere enn blogg akkurat nå.

I dag har inspiras julekalender en finfin kalenderluke hos Petrus og Petrine. Jeg har så lyst til å vinne at jeg egentlig ikke håper noen andre vil delta i trekningen… neida… (joda)

I morgen skal vi ha gavedryss igjen. Da er ikke jeg med, men du kan besøke Klin Kokos, Louises lille verden og Fru Jacobsen for å være med i trekning om fine gaver.

Og hvis du tror det ikke er noe vits å delta i slike trekninger, så er det bare å tenke om igjen altså. Det er virkelig ikke SÅ mange som deltar og jeg har allerede vunnet en bok fra According to Nienna i denne julekalenderen. Jeg har vunnet i en slik julekalender tidligere.

Jeg gleder meg til julaften, for da har jeg en suuuuuuperfin gave å dele ut. (egentlig vil jeg beholde den selv… neida…. joda… 😉 )

Er du i rute til jul?

Store førjulsklemmer fra Ønskemor

 

2 Replies to “Uke 19. Kanskje jeg er halvveis allerede nå?”

  1. Jeg handler alle gaver på nettet 😛 Så jeg slipper å stresse. Et lite tips til deg neste år når du har storkfrøken og de søte små storkeguttene dine som må være med på shopping 😉

    1. Jeg handlet alle gaver på nett de to siste årene. Men i år druknet jeg i jobb og svangerskapstrøtthet. Så jeg trøstet meg med at jeg hadde fem dager med fri fra jobb og Storkfrøken i barnehage. Så det er sånn nogenlunde gjennomtenkt 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.