Håper ikke dette blir langvarig!

Med fjorårets vulkanutbrudd fra Eiafjellajökul friskt i minne liker jeg veldig dårlig dagens nyheter om nytt vulkanutbrudd på Island. Denne gangen er det vulkanen Grimsvötn som ligger under en innsjø midt i isbreen Vatnajökul. Dersom denne blir langvarig kan jeg risikere å måtte ta buss til og fra København neste gang. Det er slitsomt og det blir veldig hektisk når dette skal skje midt i arbeidsuka. ARGH… Typisk min flaks…

 

Dette bildet fra vg.no ble tatt sist gang denne vulkanen hadde utbrudd i 2004 og forårsaket store forsinkelser i flytrafikken.

 

Jeg håper virkelig at den ikke skal få ødelegge neste Københavntur for min del (og egentlig alle andre prøvere)

 

Klem Ønskemor

9 Replies to “Håper ikke dette blir langvarig!”

  1. Kom helt random innom bloggen din, og nå har du har en fast leser! Liker å lese om folk som prøver å bli gravid, selv om det for din del er litt dyrt :c
    Lykke til :>

  2. Det skal vel mye til for å toppe kaoset som kom sist det var vulkanutbrudd på Island? La oss i det minste håpe at vulkaen lar en liten stripe (mellom Norge og Danmark) være fri fra røyk 🙂

  3. Andreas: Jeg fikk aldri riktig med meg dette med at dommedag var spådd i går. Men skjønte det sånn smått om senn at det ikke hadde slått til iallefall… jo, kan jo være denne vulkanen da… hvem vet…

  4. Vi skulle til samtale på Rikshospitalet da det sto på som verst med aska i fjor, og da bodde vi så langt unna at vi skulle fly. Stress!! Er VELDIG takknemlig for at vi nå kun har et par timers kjøring..:)

  5. Lilleboffen: Huff ja… heldigvis sier de på nyhetene at de ikke spår samme omfang i år som det var i fjor. Så jeg tar det foreløpig med ro. Takk og lov at det finnes buss iallefall. Det er iallefall ikke slik at jeg ikke kommer meg til Køben på grunn av det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.