Min favorittvogn

Nå trur jeg har funnet den vognen jeg har som favoritt: Maxi Cosi Mura 3. Det mest geniale er at den ifølge damen i butikken er den eneste barnevognen de fikk plassert i en Porche! Genialt. Jeg har ikke Porche, men en 42 kvm leilighet. Så alt som kan ta liten plass er for meg kjærkomment.

 

Barnevognen kjøper man som en sportsvogn, men man får kjøpt både stor bagdel og til og med bilsete som kan settes på samme understellet. Komplett i butikk kommer dette på sånn rundt regnet 10 000,- men på finn.no har jeg sett den brukt for 3-4000. Om jeg allikevel VIL ha ny, så kan jeg få tak i ny i utlandet for 7000,- sånn ca.

Bildet er hentet fra Maxi Cosi sine hjemmesider (her)

Bagen er stor og romslig… fint dersom jeg skal få baby i januar og trenger stor pose nedi for å holde varmen.

 

Jeg lurer litt på om den er stødig nok i og med at det er tre hjul. Den kan også fåes som firehjuling (Mura 4), men denne virker veldig manøvrerbar. I og med at det er to hjul som er festet sammen som det ene foran, inbiller jeg meg at det allikevel kan være kanske stabilt.

 

Sukk… skulle så gjerne vært på barnevognshopping allerede nå…

 

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “Min favorittvogn”

  1. Den vogna var kjempefin. Jeg tror ikke den er ustø fordi den har tre hjul, bare enklere å trille. Det er kjempesmart å kjøpe en vogn du kan feste bilsetet i også! Det er noe jeg har savnet, men nå har jeg klart meg uten med to barn, så da skal jeg klare en til også. Men hadde jeg visst det da jeg kjøpte vår vogn så hadde jeg kjøpt det!
    Jeg følger med deg, og jeg krysser fingrene for januarbaby!

  2. Ragnhild: Så bra, ja, jeg satser på den… jeg var også så heldig at jeg fikk akkurat det bilsetet som passer til den vognen da jeg besøkte ei venninne med barn som har vokst fra alt dette i dag… fikk også masse klær til gutt fra ett år pluss… om ikke jeg får brukt det helt enda, så får broren min brukt det til sin lille gutt etterhvert som blir født i august… Hurra for alt man slipper å kjøpe selv 🙂

  3. Vet du, da jeg begynte å lese bloggen din, så tenkte jeg at jeg virkelig håpet at du ville lykkes en gang, slik at du får lov til å bli mor. Nå tenker jeg ikke slik lenger. Nå tenker jeg ikke hvis, jeg tenker når. Jeg er ikke i tvil om at du kommer til å bli gravid. Jeg tror nok ikke det blir så lenge før du får dra på barnevognshopping. Lykke til i København i helgen. Jeg skal tenke på deg og krysse fingrene for deg 🙂

  4. Hei
    Jeg var fast bestemt på å ha vogn med fire hjul. Jeg jobber jo i barnahage og har opplevd flere ulykker med vogner med tre hjul som har veltet. Når barna som sover i vogna blir litt større og rører litt mer på seg når de sover. Bare vær klar over dette hvis du kjøper en med tre hjul. Etter å ha jobbet i barnehage i flere år så er min KLARE favoritt Emmaljunga ;)Og det har vi selvfølgelig selv også! Bare sånn for å forvirre deg litt ekstra!

  5. Yvonne: ja, jeg har en svigerinne som jobber i barnehage, hun sier det samme. Men jeg vet ikke hvor mye det skal soves i vogna iallefall ikke når den skal stå i ro og jeg ikke er rett ved. Jeg kommer til å kjøpe en vugge som kan henges fra taket som jeg tenkte å ha oppheng til både ute og inne.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.