På tur til København

Endelig etter alle ukens strabaser er jeg i København! Nå skal dere få høre hvor distre jeg virkelig er. Det sies foresten at mødre er superkvinner med stålkontroll, så jeg satser på at dette skal bedre seg når jeg bare blir mor. Jeg er typen som låser bilnøklene inne i bilen støtt (skal aldri gå fra barnet mitt i bilen av den grunn). To ganger har jeg låst hunden min inne i bilen sammen med bilnøklene. Den ene gangen var hun bare valp, men heldigvis var det vinter og redningsselskapet kom etter bare ti minutter. Den andre gangen var det værre for da skulle hun på utstilling, men det gikk bra da også… heldigvis. Medlemsskap i redningsselskap lønner seg altså virkelig for meg. For noen uker siden klarte jeg å rydde bilnøklene mine inn i et skap på formingsavdelingen på jobb, og lette etter nøklene i 2 timer før jeg kunne dra hjem den dagen.

 

Hele denne uken har jeg hatt en følelse av at det kommer til å skjære seg med betaling, penger, kort, eller ett eller annet som skulle klusse til denne turen for meg. Jeg har ofte den følelsen, men som regel, så går det jo bra. I dag skulle det skjære seg. Banken er jo stengt denne uken fra onsdag til klokka 18.00 i morgen, så jeg visste at om det ble krise, så kunne det virkelig bli krise. Heldigvis så startet det FØR jeg satte meg på toget og pappa kjørte meg, så han fikk reddet meg. Jeg skulle bare innom  en bensinstasjon for å kjøpe frokost og skulle betale med det eneste kortet jeg visste at jeg hadde dekning på. Så tastet jeg koden, og så fikk jeg beskjed om å taste koden en gang til og en gang til. Jeg TENKTE ikke på at det var fordi jeg tastet feil kode for det sto ikke “feil kode” bare “tast koden” som om det jeg hadde gjort ikke var registrert. Jeg vet hvor teit det er, men når jeg er stresset, så tenker jeg bare ikke helt klart. Jeg var så stresset og tastet bare koden i en fei uten å tenke. Hun dama i kassa sa ETTER at jeg hadde trykt ok siste gangen at kortet ble sperret. Typisk… hun rakk jo ikke å si det før, for jeg var jo så rask, så jeg skal ikke klandre noen andre enn meg selv for dette…. Heldigvis var jo pappa der og fikk betalt for meg. Jeg fikk også låne kortet hans med til Danmark…. skikkelig flaut, men det var jo helt krise. Nå har jeg heldigvis fått ringt banken min og fått overført til Visa-kortet mitt, men de kunne bare overføre maks 5000 og jeg trenger jo over det dobbelte. Så da har jeg blitt nødt til å bruke pappa sitt kort da… Men huff… så kjedelig… og helt typisk meg…. og flaut… det er godt foreldra mine kjenner meg godt og forhåpentligvis ikke er veldig overrasket.

 

Så var det eggløsningstestene mine da som jeg var sikker på at jeg hadde lagt lett tilgjengelig i bagasjen min. Neida… de måtte jeg rote gjennom hele kofferten min på flyplassen etter. De lå rett ved siden av alle de andre testene. Kaos i hodet mitt… men jeg fikk nå testet…. negativt…. hva skjer? Jeg skulle jo bli positiv? Joda, vel fremme på rommet mitt så testet jeg heldigvis positivt på eggløsningstesten. Så jeg har ringt Stork, men de var selvfølgelig gått for dagen og jeg fikk ikke tak i noen. Men jeg har sendt en mail og satser da på at det skal løse seg i morgen.

 

Jeg var foresten på besøk hos ei venninne i går som har to barn. Hun ville veldig gjerne bli kvitt en del klær etter minstemann som er halvannet år. Så jeg tok gladelig i mot. Jeg skal hente det på søndag og kjøre det rett til min lillebror som venter gutt i august, så kan han bruke det først 🙂 Men det aller beste er at jeg fikk barnesete av henne. Jeg skulle egentlig være med ned å kikke på barnevogna hennes. Den barnevogna var helt uaktuell, men oppi vogna lå det et maxi cosi barnesete… akkurat slik jeg ønsker meg, så jeg lurte på hvor mye hun skulle ha for det. Nei, det ville hun gi bort. Så da er det i orden også… HURRA! Der sparte jeg noen kroner 🙂

 

Nå er jeg virkelig spent på helgen. Jeg har funnet et veldig annerledes overnattingssted denne gangen, verdt et innlegg alene, så det kommer jeg tilbake til. Nå er jeg glad og forsiktig optimist for turen. Ønsker også alle mine lesere en riktig god påske!

 

Klem fra Ønskemor

 

4 Replies to “På tur til København”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.