Inseminering i dag!

Nå har jeg endelig fått snakket med Stork Klinik. Jeg ble litt stresset i går når jeg ikke fikk tak i dem, men de må jo avslutte dagen en gang de også. Nå fikk jeg prate med en hyggelig dame som het Jette eller Nette eller Helle… eller noe sånt… jeg fikk det ikke helt med meg, men mest sannsynlig var det en av dem. Jeg begynner å bli flinkere til å forstå dansk, men jeg har litt igjen merker jeg. Jeg klarer iallefall å få med meg det vesentligste. Det vesentligste var at jeg skal bli insemineret i dag klokken 11.30. De anbefalte ikke å inseminere to ganger, men vi skulle diskutere det nærmere når jeg kommer. Jeg SKAL! Sånn er det med den saken. Nå visste hun heller ikke om hun kunne scanne meg fordi det var ikke sikkert at de hadde apparatet der akkurat nå (grrr… jeg skal ikke si mer om hva jeg tenker om det).

 

Nå skal jeg ned for å spise frokost på dette underlige overnattingsstedet jeg er på. Jeg skal fortelle mer om det etterpå, for det rekker jeg før jeg skal til Stork Klinik.

 

Vi blogges!

5 Replies to “Inseminering i dag!”

  1. Masse lykke til i dag! Håper du blir scannet og dobbeltinseminert og alt på en gang. Jeg tok akupunktur også jeg. Testet positivt på mandag, men dessverre så satt den ikke lenger enn noen dager. Nå vet jeg i alle fall at jeg kan bli gravid, og kjenner timingen på når jeg skal inseminseres i forhold til EL. Håper det klaffer maksimalt for deg i dag! Tvi-tvi!!

  2. mummrik: Tusen takk for lykkeønskninger. Så synd å høre at det ikke holdt lenge nok denne gangen. Nå ble jeg lei meg på dine vegne… så nedtur det må være å først teste positivt, for å miste det etter noen dager. Tvi tvi iallefall… lykke til neste gang! Jeg krysser fingrene for deg!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.