Prøve å bli gravid

Inseminering i dag!

Nå har jeg endelig fått snakket med Stork Klinik. Jeg ble litt stresset i går når jeg ikke fikk tak i dem, men de må jo avslutte dagen en gang de også. Nå fikk jeg prate med en hyggelig dame som het Jette eller Nette eller Helle… eller noe sånt… jeg fikk det ikke helt med meg, men mest sannsynlig var det en av dem. Jeg begynner å bli flinkere til å forstå dansk, men jeg har litt igjen merker jeg. Jeg klarer iallefall å få med meg det vesentligste. Det vesentligste var at jeg skal bli insemineret i dag klokken 11.30. De anbefalte ikke å inseminere to ganger, men vi skulle diskutere det nærmere når jeg kommer. Jeg SKAL! Sånn er det med den saken. Nå visste hun heller ikke om hun kunne scanne meg fordi det var ikke sikkert at de hadde apparatet der akkurat nå (grrr… jeg skal ikke si mer om hva jeg tenker om det).

 

Nå skal jeg ned for å spise frokost på dette underlige overnattingsstedet jeg er på. Jeg skal fortelle mer om det etterpå, for det rekker jeg før jeg skal til Stork Klinik.

 

Vi blogges!

5 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.