Da var det gjort… igjen…

Nå har jeg akkurat kommet tilbake til rommet mitt etter å ha vært på Storkklinik. Jeg fikk heldigvis scanning. Follikkelen var bare 20.5. Jeg synes det var veldig lite, så nå lurer jeg rett og slett på om eggløsningen har skjedd allerede. I går kjente jeg den veldig tydelig iallefall. Uansett så ble jeg inseminert. De skryter hver gang av at jeg er veldig enkel å insemineres,… hva nå det betyr. Jeg satser på at det er bra. Sist gang sa hun noe om blod, og det gjorde hun jaggu i dag også. Det virker som at idet de sier det, så tar de seg i det for ikke å skremme meg. Men jeg er jo egentlig vant med å ha litt blødning rundt eggløsning, så egentlig blir jeg ikke veldig skremt av det. Idag sa hun heldigvis at det kunne være eggløsningsblod og spurte om jeg var vant til det og det var jeg jo, så jeg trur ikke det er noen krise.

 

Jeg trenger ikke krangle meg til en inseminering til. Jeg fikk komme tilbake klokka fire idag for å scanne igjen og se om follikkelen er større eller mindre. Dersom den er større, er det jo ikke noen tvil om at jeg skal insemineres i morgen også, men dersom den er blitt mindre skal jeg være enig i at det er helt greit å droppe en inseminering til. Jeg og Helle var helt enig i hvordan vi skal tenke. Hun var også helt enig i at en inseminering til kanskje kan være lurt (virket det som iallefall) Iallefall utifra de vurderingene vi gjorde sammen om alle fakta jeg hadde om LH og temperatur og slik.

 

Jeg er uansett enda litt mer optimist, men fortsatt litt forsiktig. Jeg har en eller annen følelse av at dette kan ha vært full klaff… jeg vet ikke hvor jeg har det fra og jeg håper ikke det var fordi jeg var tissatrengt og at det var det som drev og sprengte nedi magen min… men jeg skal ikke utelukke det helt altså 🙂

 

Uansett så er jeg glad og fornøyd fordi været er fint, stedet er fint og København har virkelig våknet etter vinterdvalen den har vært i de siste gangene jeg har vært her. Det kan jo kanskje ha noe med at jeg har vært her på hverdager da og nå er det jo helligdager. Jeg gikk og lurte på hvem som var død i går siden alle flagget på halv stang og etter å ha fundert en stund kom jeg på at jeg hadde hørt om en som døde for omtrent 2000 år siden som sies å ha en viss inflytelse på folk enda… iallefall er det det de tror, jeg stiller meg nok litt mer åpen til det, men uansett så er det jo ingen tvil om at hans død har satt sine spor i historien.

 

Tivoli har åpnet og i området rundt går folk og vrir rundt halsen sin og lengter inn… særlig den yngre garde… jeg skjønner dem godt for jeg vurderer nesten å bruke noen penger der inne selv… iallefall om det ikke blir en inseminering til… jeg nyter å reise fra vinterfjellet til sommerbyen. Det gjør godt for kropp og sjel uansett om jeg kommer hjem med en spire i magen eller ikke.

 

Trur jeg får komme meg ut i finværet og få i meg litt mat og kanskje ta noen bilder fra denne flotte byen før jeg skal scannes. Egentlig, så håper jeg follikelen er blitt større da, det føles tryggest om ikke eggløsningen har skjedd enda. Men hvor mye kan en follikkel vokse på litt over 4 timer? Eller hvor mye mindre kan den bli om eggløsningen allerede har skjedd? Hva tenker vi om den er like stor?

 

Store forventningsfulle sommerglade klemmer fra Ønskemor

Edit: OBS! Glemte å takke for alle lykkeønskninger i kommentarene…. det gjør godt, og jeg håper all fingerkryssingen snart skal ha noe for seg 🙂

4 Replies to “Da var det gjort… igjen…”

  1. Åhh, så spennende dette blir. Jeg gjetter på at du ikke har sluppet egget ennå, men at det skjer i natt eller i morgen…;o)Jeg ville også gått for en dobbel en for å være helt sikkert, og nå er du jo der nede likevel. Helle utfører jo akupunktur – fikk/tok du det? Jeg gleder meg til å høre hvordan det går videre i dag…og i morgen… Tar de forresten ekstra for UL-scanning?

  2. mummrik: Vel, må nok skuffe deg. Egget var definitivt sluppet for der var det ikke stort igjen av folikkelen. Jeg tok ikke akupunktur. Jeg har tatt mye akupunktur hjemme, så det skal ikke ha mye å si. Jeg synes det koster litt mye på Storkklinik når jeg har en fast akupunktør som stikker på meg gjevnlig hjemme allikevel.
    Vet du, jeg betalte ikke noe for den ekstra scanningen, men det synes jeg faktisk de gjerne kunne gjøre siden det ikke ble en inseminering til. Det var jo uansett fint for meg å vite at jeg kan spare den ekstra insemineringen. Jeg glemte å foreslå at jeg skulle betale, men tenkte jeg skulle det. Jeg trur at hun syntes det var spennende selv og gjorde det litt for morro skyld, men jeg hadde gladelig betalt 500 kroner for den scanningen på påskeaften til og med.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.