A-menneske og reinsgevir

Jeg er så utrolig utpreget a-mennske at når jeg har så mye å gjøre som jeg har nå, men samtidig så trøtt  blir det til at jeg legger meg enda tidligere enn vanlig for å rekke å gjøre litt før jobb. Det er ikke lite merkelige ting vi lærere ofte må sulle med i fritiden vår (ja, eller fritid og fritid, vi får jo betalt for det ubundne arbeidet). Men i dag har jeg da altså stått opp klokka 05.00 for å rekke å koke gevir av rein før jobb. Riktig ja, vi skal nemlig lage smykker av det og da må jeg koke vekk fargen som har satt seg på det først. Jeg vet jeg burde gjort dette ute med et kokeaparat eller en kokeplate. Men det ble så mye styr at jeg gadd ikke. Jeg tenkte at jeg heller får lufte litt. LUFTE LITT? Nei, nå lufter jeg MYE!!! Jeg visste jo at det kom til å stinke, for jeg har jo for eksempel kokt reinstunge før, men dette? Grøss og gru! Jeg holdt på å spy, så anbefalinga er helt klar: Skal du noen gang koke gevir, så gjør det ute. (Jeg regner selvfølgelig med at de fleste av mine lesere gjør det til stadighet, så det skulle vel ikke en gang være nødvendig å si 😉 hihi).

Så nå driver jeg og lufter ut varmen av leiligheten og skal til å dusje og stelle meg til jobb. Jeg  må til og med finne fram finstasen for arrangementet vi skal ha på jobben i kveld. Ute er det 10 kuldegrader, og det er det snart inne også, lenge leve de gode ideene som ikke var så gode allikevel, men de funker.

Her skulle jeg legge inn et delikat bilde av gevirene til kok, men det ville ikke maskina… kanskje senere.

Edit: Her kommer det 🙂

6 Replies to “A-menneske og reinsgevir”

  1. Har aldri vært inne på tanken om å koke gevir 🙂 Men skulle jeg falle for “fristelsen” så skal jeg huske på å gjøre det ute 🙂
    Håper uansett du får en flott dag og at odøren har forlatt leiligheten når du kommer hjem!

  2. Det er så flott du advarer oss andre, for en er jo nødt å lære av andres feil! Har liksom ikke tid å gjøre alle feilene selv 😉 hihi

  3. Toppenavheia: Jeg skal legge ut bilder når jeg begynner å få noe ferdig. De blir heldigvis luktfrie når de er ferdige, men det lukter alltid litt å drive med horn og bein.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.