Første award: I love your blog!

På torsdag var jeg så heldig å bli “awarded” på to blogger! Det var utrolig koselig og overraskende. Først ute var Nye Nemesis og deretter fulgte Solblom.

Denne awarden brer seg som ild i tørt gress og mens jeg har jobbet med dette innlegget har jeg fått en til fra Jakten på lykkeliten. Tusen takk for det. Dette er så hyggelig! Nå må jeg se å få sendt denne videre 🙂

Regler for awarden:

  • LINK TIL DEN SOM GA DEG AWARDEN.
  • BESVAR SPØRSMÅLENE
  • GI PRISEN VIDERE TIL TI BLOGGERE

Hvorfor startet du å blogge?

Jeg hadde skrivekløe og meddelelsestrang for det jeg driver med. Det er begrenset hvor mange man kan prate med om slike ting, så det å ha en anonym blogg der jeg kunne dele mine erfaringer behøvdes. Jeg tenkte også at jeg kanskje kunne gi noe til andre i samme situasjon, som tenker på inseminering eller som bare er nysgjerrig på temaet.

Hvilke blogger følger du?

De viktigste bloggene for meg er de som blir skrevet av jenter i samme situasjon som meg. Det er både spennende å følge med på hvordan det går med dem og veldig fint å kunne ha en dialog der vi utveksler erfaringer og følelser. Vi støtter hverandre gjennom denne prosessen. Det er utrolig viktig og godt.

Favoritt Make Up merke

Oi, jeg sminker meg såpass lite at jeg klarer ikke helt å finne favoritter. Jo, foresten, jeg kjøpte for litt siden et pudder, “bareMinerals” som egentlig er en foundation. Dyrt, men verd hver eneste krone! Men jeg leter febrilsk etter en god mascara!

Favoritt klesmerke

For tiden er jeg veldig glad i å handle på Kapahl. Jeg liker merket: “Free your mind” som blant annet består av masse lekre, billige og behagelige kjoler som fint kan brukes til hverdags. Jeg har også noen fine bluser derfra. Jeg er veldig glad i å være pyntet, men liker ikke å pynte meg. Da er det lettvint å ta på seg en fin og behagelig kjole.

Ditt MÅ-HA-PÅ makeup

Ingenting, brillene gjør samme nytten som mascara. Men har jeg ikke briller på, må jeg ha mascara

Favorittfarge

Lilla. Noen ganger sier jeg til meg selv at jeg er lei lilla og må finne noen andre farger. Men plutselig har jeg kjøpt noe i lilla, helt ubevisst. Jeg har mye lilla både i klær og i interiør. Og jaggu ble ikke bloggen min lilla også 🙂

Parfyme

“…lei/elle/she/ella/osv…” Av Emporio Armani. Jeg fikk den i gave av en gutt en gang, og siden har den fulgt meg.

Favorittfilm

Den første filmen jeg tenker på hver gang jeg får det spørsmålet er Dirty Dancing. Den første filmen jeg så på 11-årsgrense glemmer jeg aldri. Gud jeg har sett den mange ganger. Men ellers er det veldig mange bra filmer da.

Hvilke land vil du besøke, og hvorfor?

Oi, foreløpig står det bare København i hodet mitt, men jeg håper jo snart jeg slipper å reise dit en gang i måneden da. Ellers så har jeg egentlig lyst til å se hele verden. Jeg liker å styre unna de verste turiststedene, for når jeg er ute og reiser, vil jeg gjerne oppleve kultur og mennesker som bor der jeg er. Strand er ikke for meg på utenlandsferie. Jeg har foresten alltid drømt å reise til Island. Det er et land jeg vet at jeg MÅ reise til en gang.

Still det siste spørsmålet til deg selv.

Neimen, huff da… det var vanskelig. Det vanskeligste med å gjøre valg er jo alt man ikke kan velge.

Jo: Hva klarer du deg ikke uten? PC med nettdekning, helt klart! Pc’n har jo blitt livet mitt. PC er jobb, fritid og sosialisering. Veldig fin måte å holde kontakt med venner man ikke har i nærheten. PC er hobby uten at man egentlig er så interessert i data: bloggen, foto, lesestoff, musikk, film… osv…

Til slutt vil jeg sende Awarden videre til disse ti bloggdamene:

Regnbuebabyen

Et ønske så stort

Pergoberta

Experiance4me

En blir to?

Herman og Tina

Ønskebarnet

Livets opp- og nedturer

Min drøm

Veien til ett barn

Edit: lagt til lenker8 Replies to “Første award: I love your blog!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.