Julestemning

Hvitt på bakken har virkelig satt meg i julestemning om dagen. Sukk altså. Forrige jul var den første julen på veldig mange år jeg kjente at jeg gledet meg til. Storkfrøken i magen gav jo løfter om alt som skulle komme. Men jeg fikk omgangssyken på natten før julaften, så feiringa ble heller laber. I år krysser jeg alt som krysses kan for at vi holder oss friske for jeg gleder meg sånn veldig til å feire jul sammen med Storkfrøken og resten av familien. Det kommer vel ikke som noen stor overaskelse at jeg gleder meg enda mer til jul i år enn noensinne.

I dag har jeg virkelig fått kjent på julestemningen. Vi har besøkt Balanse og Alva. Først møtte vi dem på Steinerskolens julemarked. Vi var skjønt enige om at det var altfor trangt i folkemassen. Rett og slett slitsomt å vandre rundt. Men jeg har fått med meg hjem to koselige svibler i et gammelt kaffeservise. Og hellige tre kongers lys.

Balanse er vegetarianer og veldig god og kreativ kokk. Jeg var jo også vegetarianer i sin tid, og jeg skulle gjerne fortsette med det. Har forsøkt flere ganger å ta det opp igjen, men det kreves at man elsker å stå på kjøkkenet synes jeg. Det elsker ikke jeg. Jeg sliter med å holde benken ren bare etter et vanlig brødmåltid. Balanse hadde bakt brød og laget hummus. Deilig. Hummus spiste jeg mye da jeg gikk på endometriosekostholdet mitt og det er jo strengt tatt veldig enkelt å lage. Og SÅ godt da! Det skal jeg jammen meg lage igjen snart selv. Men ikke i dag. I dag fikk jeg med litt i en liten boks av Balanse. Nammm.

image
Alva var veldig opptatt av meg, Storkfrøken var veldig opptatt av tærne til Alva

I dag tidlig våknet jeg med tett nese og litt rar i halsen. Har glemt det litt iløpet av dagen, men nå kjenner jeg hodet er sausa og jeg er sliten etter dagens inntrykk. Flaks at jeg hadde noe å skrive om i dag, ellers hadde jeg nok slitt med dagens innlegg. For håpe litt søvn gjør under med forkjølelsen nå, for jeg har verken tid eller ork til å bli syk nå. Men nå om dagen skal det vel godt gjøres å slippe unna. Jeg synes jeg hører om at nesten alle har forkjølelse i hus jeg.

Ønsker dere en frisk og god lørdagskveld og en deilig søndag fri for forkjølelse og influensa.

Klem fra Ønskemor

10 Replies to “Julestemning”

  1. Har lest bloggen din en stund men er så utrolig dårlig på å kommentere.. Koselig å lese her inne hos deg. Ha en riktig fin kveld 🙂

  2. Håper dere slipper unna forkjølelsen. Her har den hvert en stund. Og lille snuppa er helt sylta. Gleder meg virkelig til den første julen med snuppa. Blir noe annet med barn.
    Moro å følge med på bloggen om deg og lille storkfrøken.

  3. Godt å se at bloggen er igang igjen. 🙂 Har fulgt deg i flere år, og det er spennende å lese om livet som mamma også, ikke bare som prøver. Våre Ivf tvillinger er 14 mnd gamle, så travelt her og!

  4. Hørtes koselig ut! Haha, så gøy at Storkfrøken var så opptatt av tærne til Alva😄 Vi gleder oss til dere forhåpentligvis kommer på besøk her en dag også. Håper formen din er bedre idag! 🍀

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.