En ny blogg å følge!

image
www.tvillinglykken.blogg.no

Jeg prøver å følge en del blogger. Jeg er aller mest opptatt av å lese blogger av andre selvvalgte singelmødre og prøvere. Vi er ikke så mange. Det har vært så mange flere. Men de fleste blogger bare for en periode før de slutter. Enten blir det ikke noe mer av prøvingen, eller så blir de mødre og rekker ikke blogge mer. Noen har også valgt å gjøre bloggen lukket og bare for den nærmeste familien og venner.

Jeg har bestemt meg for å fortsette å blogge offentlig. Jeg har fått så masse tilbakemeldinger fra andre i samme situasjon som meg om at de har satt umåtelig stor pris på åpenheten min. Det er det som holder meg igang og motivert for å fortsette å blogge. Nå i det siste har det vel vært meg og Ønskemamma som har vært de bloggene med aktivitet, men endelig har det kommet et nytt og spennende tilskudd.

Tvillinglykken er en helt ny blogg. Det er de to tvillingene, Nina og Bente som du kanskje har sett på dokument 2 og tv2-nyhetene nå tidlig i mars i år? De fikk jo hvert sitt barn kort tid etter at Storkfrøken kom. Elias til Bente kom bare to dager etter Storkfrøken faktisk. Det er så herlig å ha andre mødre i samme situasjon som meg, som også har barn som er omtrent like gamle som Storkfrøken. Så nå gleder jeg meg virkelig til å følge dem videre.

Det jeg synes er allermest spennende er at Nina også tenker på søskenforsøk allerede neste år. Hvor morsomt hadde det ikke vært om vi lyktes begge to da? Da har vi begge to barn som er like gamle og vi er i samme situasjon som solomammaer.

Tvitvi sier jeg bare.

Dagen i dag har vært slitsom. Jeg har blitt verre av forkjølelsen og Storkfrøken har virkelig slitt med å finne søvnen i natt. Fra 03.30 til 07.00 har vi sovet minimalt. ldag synes jeg at jeg så en liten fordypning i tannkjøttet hennes der den neste tannen ventes. Så det er garantert der problemet hennes ligger. Når denne tannen kommer opp så synes jeg igrunnen ikke at hun trenger flere tenner med det første 😉 Selv fikk jeg ikke tennene oppe før jeg var ett år, så nå håper jeg hun slekter på meg på det området.

Selv om vi var slitne, så kom vi oss ut døren og på kaffebesøk til Marianne, ei venninne av meg som jeg gikk på videregående sammen med. Der møtte vi to venninner til. Det var altfor lenge siden jeg hadde sett dem. Det er mye vanskeligere å holde kontakten nå når jeg har baby. Ei har ikke barn selv, og de andre har større barn. Da blir det visst vanskelig. Men det var veldig hyggelig i dag da. Viktig å ta vare på de øyeblikkene vi får. Jeg ble til og med invitert med ut på byen til fredag. Selv om jeg ikke kunne, så var det veldig hyggelig å bli invitert.

Nå er det kvelden her. Skal bare henge tøybleievaska til tørk og rydde litt før jeg legger meg.

God natt!

Klemmer fra Ønskemor og Storkfrøken

2 Replies to “En ny blogg å følge!”

  1. Hei! Jeg vil gjerne følge bloggen din 🙂 syns du er tøff, jeg! Følg gjerne min som snart 4 barnsmamma på Frubever.bloggnorge.com – bloggen handler om mye av det du skriver og: hverdagen med barn 🙂 gleder meg til å følge deg! Linn

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.